PARTIZAN PREDSTAVIO JOŠ JEDNO POJAČANJE! Posle Brazilca OZVANIČEN transfer defanzivca!

Autor:

Sport

28.07.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji desni bek TSC-a Aranđel Stojković zadužio je crno-belu opremu.

PARTIZAN PREDSTAVIO JOŠ JEDNO POJAČANJE! Posle Brazilca OZVANIČEN transfer defanzivca!

Foto: FK Partizan

Veliki posao završio je Partizan u jednom danu, pošto je posle promovisanja Mateusa Saldanje, predstavio i povratnika u svoje redove Aranđela Stojkovića.

Doskorašnji desni bek TSC-a potpisao je ugovor na tri godine i zadužio crno-beli dres sa brojem dva.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da ponovo budem deo Partizana. Dobio sam poziv od Igora Duljaja i bez ikakvog razmišljanja sam doneo odluku - rekao je Stojković za klupski sajt.

"Parni valjak" je dva dana pre meča protiv tima iz Bačke Topole aktivirao otkupnu klauzulu u iznosu od 150.000 evra, koja je važila do 31. jula, pa se TSC nije previše pitao.

Republika

Foto: FK Partizan

Sportski direktor Ivica Kralj i Aranđel Stojković

Bivšem fudbaleru Topolčana neće biti problem upoznavanje, obzirom da poznaje neke od novih saigrača. On je u karijeri nastupao za mlađe selekcije Teleoptika i Borca, a po prelasku u seniorski fudbal branio je boje TSC-a, Vojvodine i subotičkog Spartaka.

- Znam dosta igrača, momci su odlični. Radujem se saradnji sa svakim od njih, ali posebno bih izdvojio Sinišu Saničanina i Nemanju Nikolića, jer sam igrao sa njima i pre ovoga. Sa Sanijem sam igrao u Vojvodini i družili smo se, kako na terenu, tako i van njega. Sa Nemanjom sam igrao i u Spartaku, kao i u Vojvodini, a u oba kluba smo bili cimeri u svakom karantinu. U jednom periodu smo čak i živeli zajedno, tako da mi zaista znači njegovo prisustvo i ovde i u ekipi. Mislim da će mi dosta pomoći da se što pre uklopim.

Otkrio je i s' kakvim željama je stigao u Humsku:

- Moje želje za ovu sezonu su da se predstavimo u što boljem svetlu, da probamo kao ekipa, kao tim da se dignemo na neki viši nivo u odnosu na prethodnu sezonu, da pokažemo da smo ekipa i da smo tim, da zajedno možemo mnogo i da se uključimo u tu borbu za titulu. Želja mi je i da u Evropi dođemo što dalje, da uđemo u grupnu fazu – to se podrazumeva, a na dalje kako budemo imali i sreće sa protivnicima, ali i kako budemo igrali. Nadam se pozitivnim rezultatima ove sezone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading