SEČA NA SAN SIRU! Milan PRODAO Hrvata, sledeći je Srbin! Poznat spisak igrača za ODSTREL!

Autor:

Sport

28.07.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roso-neri završili neobičan transfer.

SEČA NA SAN SIRU! Milan PRODAO Hrvata, sledeći je Srbin! Poznat spisak igrača za ODSTREL!

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera Milana

Uprava Milana je angažovala nekoliko pojačanja od početka prelaznog roka, a sada je vreme došlo i za odlaske.

Klub sa San Sira objavio je da će hrvatski napadač Ante Rebić nastaviti karijeru u turskom Bešiktašu, ali na opšte iznenađenje bez obeštećenja!

Naime, roso-neri su dogovorili "gratis" transfer, međutim, uz potencijalne bonuse u visini od 2.000.000 evra. Dobio je italijanski velikan i ponudu za fiksnih 500.000 evra ali bez bonusa, ipak, rešili su da igraju na kartu rizika.

Reprezentativac Hrvatske je sa sedmostrukim prvakom Evrope imao važeći ugovor na još dve godine, po kome bi dobijao 3.500.000 evra neto po sezoni. Na bruto nivou bi koštao Milan 14.000.000 evra za dve godine, pa njegov odlazak predstavlja olakšanje za budžer crveno-crnih.

Lako bi moglo da se desi da i Žunior Mesijas napusti San Siro, pošto je upravo Bešiktaš voljan da upari tandem iz Milana. Brazilski fudbaler je postao prekobrojan po angažovanju Samjuela Čukvuezea iz Viljareala, na ceni je u Italiji, doduše, daleko manje zvučnijih od roso-nera, pa je Bešiktaš spreman da izađe s' najboljom ponudom.

Foto: Ap photo

 

Što se tiče odlazaka, pred izlaznim vratima su Belgijanac i nekadašnji napadač Liverpula Divok Origi, potom Senegalac Fode Balo Ture, italijanski štoper Matija Kaldara i bivši igrač Crvene zvezde Marko Lazetić. Milan traži klubove za ove igrače, a najbliži odlasku je bek Ture koga žele premijerligaš Fulam i član Serije A - Bolonja.

Prodaja Rebića omogućila je Milanu da krene u još žešći napad na dovođenje američkog veziste Junusa Muse iz Valensije. Pregovori sa Špancima traju još od maja, Italijani daju 15.000.000 evra, ali klub sa Mestalje insistira na 10 miliona evropskih novčanica više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading