UDARNO! Partizan ostaje bez jednog od najboljih igrača? Oglasili se iz Humske i razrešili sve dileme!

Autor: N. K.

Sport

28.07.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari se pitaju šta će biti sa asom koji je zadivio sve minule takmičarske godine.

UDARNO! Partizan ostaje bez jednog od najboljih igrača? Oglasili se iz Humske i razrešili sve dileme!

Foto: Starsport

Ivica Kralj

Poput bombe odjeknula je vest da će krilni napadač Partizana Fuseni Dijabate preći u redove Salernitane, a pojašnjenje tog slučaja došlo je iz Humske.

Italijani su lansirali informaciju da će as iz Malija otići na jednogodišnju pozajmicu, ali je sportski direktor "parnog valjka" Ivica Kralj to odlučno demantovao.

- To su obične spekulacije, nama nije stigla nikakva konkretna ponuda za Dijabatea. Što se tiče njega, praktično nema novina od poslednjeg oglašavanja u medijima - rekao je proslavljeni golman za naš portal, a potom je dodao da crno-beli sudbinu Afrikanca čvrsto drže u svojim rukama:

- Dijabate ima ugovor sa Partizanom na još dve godine, nikakav transfer nije moguć bez saglasnosti kluba - jasan je bio Kralj.

Republika

Foto: Starsport

Dijabate, Menig i Natho

Podsetimo da je Dijabate prošle sezone bio strelac šest golova za Beograđane u svim takmičenjima, a pored člana Serije A za njega je zainteresovan i holandski Almere siti.

Afrikanac ima 27 godina, tokom karijere igrao je u Francuskoj i Turskoj, a okušao se i u Premijer ligi, kao član Lestera. Ipak, čini se da su mu Apenini "daleko"...

Četu trenera Igora Duljaja u subotu od 21 čas očekuje gostovanje TSC-u u Bačkoj Topoli u okviru 1. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading