DIJABATE ŽESTOKO SLAGAO: Partizanova "pobegulja" UZELA NOVAC, pa NESTALA?

Autor:

Sport

23.07.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga dobija novo poglavlje.

DIJABATE ŽESTOKO SLAGAO: Partizanova "pobegulja" UZELA NOVAC, pa NESTALA?

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate

Fudbaler koji je nestao po ko zna koji put ove godine, i bio u "ilegali" sve do danas kada se oglasio prvi put - dokazao je da i ukoliko se vrati u redove crno-belih, da im nije potreban.

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate

 

Na stranu fudbalski kvaliteti koje je pokazivao na mahove, ovakav odnos prema profesionalnim obavezama je nezapamćen.

Kako Republika.rs nezvanično saznaje od izvora bliskih klubu, Dijabateu su isplaćene sve plate u FK Partizan, i on apsolutno nema opravdanje za nepojavljivanje na pripremama, i još gore ignorisanje čelnika kluba i svojih saigrača i trenera.

 Za francuske medije govorio je ovako:

 - Prekinuo sam svaku komunikaciju sa klubom. Osećam se besno na njih jer nisu poštovali prvobitni dogovor kada sam stigao kao slobodan igrač. Osim problema sa platom, plan je bio da odigram dobru sezonu i odem bez trzavica - istakao je Dijabate, pa dodao:

- Cilj mi je da ne budem u sukobu sa Partizanom koji ostaje važan klub, ali da pronađem rešenje koje će mi olakšati odlazak - završio je krilni fudbaler.

Plan igrača je bio da ode kada on misli, iako ima važeći ugovor sa klubom. Situacija sigurno ne može da ostane na ovoj. Za početak je potrebno da se javi na telefon, sedne sa upravom, i da dogovore šta je najbolje rešenje.

Fuseni Dijabate je za 10 godina profesionalne karijere promenio isto toliko klubova, tako da i to dovoljno govori o karakteru i vernosti.

Na Partizanu je da ovu celu sitaciju reši na najbolji mogući način za klub, i da se potrudi da im se ovakve stvari ne dešavaju u budućnosti, jer svakako ni jedan igrač ne može biti važniji od kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading