OBEĆANO - ISPUNJENO! Ronaldov klub doveo STRAŠNO POJAČANJE iz Bajerna!

Autor:

Sport

28.07.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senegalski reprezentativac Sadio Mane preselio se na Bliski Istok.

OBEĆANO - ISPUNJENO! Ronaldov klub doveo STRAŠNO POJAČANJE iz Bajerna!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Ono što se prethodnih dana najavljivalo, uskoro će postati i zvanično! Sadio Mane je novi fudbaler Al Nasra, potvrdio je italijanski novinar Fabricio Romano na društvenim mrežama! 

Senegalac će sa novim klubom parafirati ugovor na tri godine, po kome će mu pripasti 75.000.000 evra, zbog čega će postati jedan od najplaćenijih fudbalera sveta.

Al Nasr je revoluciju započeo dovođenjem Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda, naredna zvezda koja je pojačala ekipu bio je Marcelo Brozović iz Intera, a sada je i Mane nastavio niz angažovanja najboljih igrača planete.

Inače, pre bivšeg fudbalera Liverpula, opremu kluba sa Bliskog istoka zadužio je doskorašnji as Lansa - Seko Fofana.

 

 

 

Mane nije ostavio sjajan utisak u Bajernu, koji je bio voljan da ga proda. Očekuje se da kvalitetom koji poseduje, pravi veliku razliku u arapskom fudbalu, naročito u timu sa takvim zvezdama poput Ronalda i Brozovića.

Treba reći da je Senegalac u protekloj sezoni za šampiona Nemačke odigrao 38 utakmica u svim takmičenjima i postigao osam golova, dok je šest puta bio asistent.

Tokom karijere, Sadio Mane je igrao za Mec, u kome je napravio prve fudbalske korake, potom austrijski Salcburg, nekadašnjeg premijerligaša Sautempton i Liverpul, gde je dostigao vrhunac, pre dolaska u redove Bavaraca,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading