TRAGEDIJA I MRAČNA TAJNA SE KRIJE U HITU MERIME NJEGOMIR! Stravična istina otkrivena nakon više od dve decenije!

Autor:

Zabava

28.07.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o pesmi ''Ivanova korita.''

TRAGEDIJA I MRAČNA TAJNA SE KRIJE U HITU MERIME NJEGOMIR! Stravična istina otkrivena nakon više od dve decenije!

Foto: youtube.com/printscreen

Milutin Popović Zahar napisao je čuvenu pesmu ''Ivanova korita'' koju je otpevala pokojna pevačica narodne muzike Merima Njegomir, a sada je otkrio šta se krije u stihovima ovog hita.

- Pesmu "Ivanova korita" napisao sam 1999. godine kada se moj stric Jakša razboleo od raka pankreasa. Živeo je u Beogradu i ja sam otišao da ga vidim, a on se već polako gasio. I pošto je bio poreklom iz Crne Gore, rekao mi je: "Molim te, sinovče, donesi mi jedan balon vode sa Ivanovih korita kod Cetinja, čini mi se da ću da ozdravim od toga" - priča Zahar i dodaje da bi on to i uradio, ali da ga je strina sprečila:

Republika

Foto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY

Milutin Popović Zahar

- Njegova žena je to čula i rekla mi je: "Natoči mu vode sa bilo kog izvora i donesi." Tako sam i uradio. Otišao sam kod strica, on je popio gutljaj i rekao mi: "Ovo nije voda sa Ivanovih korita." Krenuo sam kući, sav posramljen, grizla me je savest. U Beogradu je bila gužva, čini mi se da sam se vozio satima. I odjednom su kroz glavu počeli da mi se nižu stihovi: Ne pomaže voda majko sa korita Ivanova... - Dve godine kasnije pesmu "Ivanova korita" je ponudio Merimi Njegomir.

Republika

Foto: ATA Images/Stefan Tomašević

Milutin Popović Zahar o pesmi Ivanova korita

- Njoj se pesma dopala, ali mi je rekla da je veoma tužna. Zato sam naknadno dopisao stihove: Ti ne plači, majko stara, lijepa Anka progovara. U snu mi se Jova javi, ozdraviću od ljubavi - otkrio je Zahar, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading