"POSTAVLJAMO ŠATOR, SPREMNI SMO DA KITIMO" Uhvatili smo Darkovu majku, otkrila kakva je Kaćina VENČANICA (VIDEO)

Autor: P. R./ M. G.

Zabava

29.08.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči Darkove svadbe, majka Branka Lazić progovorila o svim detaljima i bivšoj snajki, Marini Gagić!

Portal Republika posetila je Brestač, rodno mesto folkera Darka Lazića, koji je za sutra zakazao svadbeno veselje, jer će upravo ovde stati na "ludi kamen" i izgovoriti sudbonosno "da" svojoj izabranici Katarini Stojanović.

Kako u Lazićevoj kući nismo zatekli nikoga, uspeli smo da saznamo da su Lazići raštrkani po celom Brestaču, kako bi završili sve potrebne pripreme i obaveze pred sutrašnje venčanje. Tako smo u lokalnom salonu našli Branku Lazić, Darkovu majku, koja nam je otkrila kako teku pripreme uoči sinovljeve svadbe.

- Kao što vidite, ovde tek treba da se kiti i postavlja šator, u sali je sve spremno, malopre sam bila. Moja haljina je spremna, sama sam je birala, a Darko je odobrio. Venčanicu sam videla, prelepa je, nisam ni sumnjala u Kaćin izbor. Ne smem puno da otkrivam što se tiče gostiju, znam da će svi koji dođu od kolega da pevaju i ispoštuju Darka. Što se tiče dece,  Lorena će biti tu, Aleksej takođe, Marina ne verujem, mislim da bi bilo glupo za nju da bude prisutna. Biće ispoštovani običaji, to Darko tako želi -  rekla nam je majka Branka.

Podsećanja radi, kako je Republika uspela da sazna na licu mesta, zvanice na svadbi Darka Lazića zabavljaće njegov kolega Borko Radivojević, kao i momci iz Leksington benda. Međutim, kako smo otkrili, jedna bitna osoba iz folkerovog života se neće pojaviti na venčanju. Uskoro opširnije o tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

29.08.2023 14:24

Darko je prosta seljačina.