SRĐAN PREDOJEVIĆ PROMENIO LIČNI OPIS: Voditelj pustio bradu, ovako izgleda pred povratak na TV PINK! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Srđan Predojević danas je potvrdio pisanje Republike da se vraća na televiziju Pink!

SRĐAN PREDOJEVIĆ PROMENIO LIČNI OPIS: Voditelj pustio bradu, ovako izgleda pred povratak na TV PINK! (FOTO)

Foto: Jelena Simonović

Srđan Predojević

Kako je Republika prva saznala i pisala, voditelj Srđan Predojević posle pet i po godina vraća se na televiziju Pink, gde je nekada vodio jutarnji program sa koleginicom, Jovanom Joksimović, "Jutro sa Jovanom i Srđanom". Srđan je potvrdio pisanja našeg portala i rekao da se vraća na jutarnji program. 

Republika

Foto: Jelena Simonović

Srđan Predojević

On je na svom Instagram profilu prethodne nedelje objavio jednu forografiju, na kojoj se vidi da je poromenio svoj lični opis. Naime, voditelj jutarnjeg programa podelio je selfi, na kojem se vidi da je pustio bradu, što ranije nije bio slučaj. On je oduševio sve svoje pratioce i pokupio brojne pohvale na račun svog fizičkog izgleda. 

 

https://www.instagram.com/p/CwNpJd-MH9d/

 

Srđan je takođe danas otkrio da će pored njefa u jutarnjem programu bitii dve koleginice, Sara Stanković i Milica Damjanović

- Biće nas troje voditelja u jutarnjem programu. Sa mnom će raditi koleginice Sara Stanković i Milica Damjanović. To su devojke koje sa mnom rade i na televiziji Vesti. To je taj naš tim, čak će biti i isti urednici. Studio je potpuno drugačiji u odnosu na sve do sada viđeno i samo je naš. Lep, pristojan, sveden... To nam je cilj i sa emisijama, takve da budu - otkriva Srđan za Telegraf, pa dodaje:

Sara i Milica su devojke koje su potpuni genijalci! Sara je završila političke nauke u Francuskoj, magistrirala je u Parizu, govori tečno francuski i engleski jezik. Ona ima ogroman potencijal u razmišljanju, u svojoj mladosti... Milica je kod nas završila srpski jezik i književnost. Ona je satkana od kulture i pristojnosti, što nama sada i treba. Moje iskustvo od 15 godina jutarnjeg programa i njihova mladalačka želja, potreba, temperament i pamet... To sve kad spojimo dobićemo vrlo pristojnu emisiju, u vizuelnom, govornom, novinarskom smislu i u smislu toga šta plasiramo kao informaciju. Dakle, nas troje ćemo biti voditelji te emisije petkom, jutarnjeg programa i to će sigurno biti nešto drugačije - ponosno kaže Predojević.

Republika

Foto: Jelena Simonović

Srđan Predojević i Sara Stanković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading