"ŽIVIM ŽIVOT PO SVOJIM PRAVILIMA" Ana Sević otkrila kako se njen suprug slaže sa Darkom Lazićem i zbog čega su došli na SVADBU!

Autor:

Zabava

17.09.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Sević progovorila o situaciji koja je izazvala lavinu komentara!

"ŽIVIM ŽIVOT PO SVOJIM PRAVILIMA" Ana Sević otkrila kako se njen suprug slaže sa Darkom Lazićem i zbog čega su došli na SVADBU!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevačica Ana Sević se nedavno pojavila na venčanju svog bivšeg supruga Darka Lazića i to u pratnji sadašnjeg partnera, a sada je otkrila kako gleda na pomenutu situaciju i reakcije koje je izazvala tim potezom.

- Mimovi, klipovi... To je tipična Vaga, to je stvarno tako, ko zna zna... Ja samo radim onako kako osećam, živim život po svojim pravilima. Došla sam sa mužem, na svakom slavlju smo zajedno, nikad ne bih donela sama takvu odluku da dođem na venčanje bivšeg, sve se dogovaramo zajedno u porodici. To je kod nas normalno, da se dogovaramo i da idemo tamo gde oboje želimo da idemo - kazala je Ana Sević za "Blic".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Sević sa suprugom

- Naravno da je mnogo lepo to, i daj Bože da se svi tako slažu, kamo sreće, da svi imaju takav stav, podršku, ja imam veliku podršku mog supruga na svim frontovima. Neizmerno sam mu zahvalna na tome, on mnogo voli Lorenu, želeo je da ona bude srećna tog dana. Hteo je da ona vidi da smo svi na okupu, da sve može lepo da funkcioniše bez ikakve tenzije, da svi možemo biti zajedno srećni - dodala je ona, otkrivši pravi razlog odlaska na Darkovo venčanje.

- Naravno, na prvom mestu je ona i uvek će biti ona, kao figura oko koje se sve vrti. Ništa tu nije čudno, što se mene tiče, potpuno je očekivano i to je to - istakla je Sevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading