"NIJE MI BILO PRIJATNO..." Katarina Lazić priznala istinu o odnosu sa Anom Sević, evo šta joj je ZASMETALO!

Autor:

Zabava

14.09.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Darka Lazića otkrila kako se osećala zbog njegovih bivših!

"NIJE MI BILO PRIJATNO..." Katarina Lazić priznala istinu o odnosu sa Anom Sević, evo šta joj je ZASMETALO!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Katarina i Darko

Folker Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić gostovali su u utorak u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića, a pre emisije dobila je pitanje kako se osećala kad je videla da Darko staje na ludi kamen sa Anom Sević.

- Iskreno, nije mi bilo prijatno... Da budem iskrena, nije mi bilo prijatno... Svaki put kad se ženio ili imao neku ozbiljnu vezu, mislila sam da je to to i da će sa njom ostati do kraja života i da za nas nema sreće... Ali, prevarila sam se! - rekla je Kaća ekipi emisije Amidži šou.

 

 

Podsetimo, Katarina i Darko su u emisiji priznali da su se upoznali i zavoleli pre 14 godina, kao i da su se sve vreme viđali.

- Darko i ja smo se upoznali 2009. Od tog leta, kad je pobedio u "Zvezdama Granda", nikad se nismo rastajali. Sve je puklo jer on tada nije bio spreman za nešto ozbiljno i to je tako prošlo. Ali vratio se na "mesto zločina." Ili sam ja bila slobodna, ili on, pa smo se tu malo viđali i kad se zadesilo da smo i on i ja slobodni, mi smo se "malo" venčali. U međuvremenu sam imala jedan brak. Na početku mog braka jednom je svratio na moj posao da mi se javi i to je to - rekla je Katarina u emisiji "Amidži šou", a onda se na njene reči nadovezao Darko:

- Ovo ću prvi put da kažem. Bila je sa mnom. Ponekad. U pauzama. To niko ne zna. Katarina je imala dečka posle našeg raskida i ja sam imao devojku. Viđali smo se i kad smo bili zauzeti i kad smo bili slobodni. Nekad smo se samo viđali, a nekad smo bili i intimni. Zavisi u kom periodu, preko leta da, preko zime ne. Mi smo se svih tih 14 godina pomalo viđali i na kraju, eto... Ona je moja prva ljubav i znao sam da će, ako nekad budem rešio da se oženim, to zapravo biti ona - šokirao je izjavom Lazić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Katarina i Darko Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading