SLEDEĆA JE NATAŠA BEKVALAC! Darko Lazić se KRIŠOM viđao sa Katarinom 14 godina, bacio oko na NOVOSADSKU BARBIKU!

Autor:

Zabava

13.09.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker priznao da se 14 godina viđao i voleo svoju sadašnju suprugu Katarinu!

SLEDEĆA JE NATAŠA BEKVALAC! Darko Lazić se KRIŠOM viđao sa Katarinom 14 godina, bacio oko na NOVOSADSKU BARBIKU!

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika, Nikola Mutić

Folker Darko Lazić i njegova supruga Katarina bili su gosti voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", gde su govorili o svom braku, ali početku njihove veze. Kaća je otkrila čime ju je Darko osvojio pre 14 godina.

- Ja sam pala na njegov šarm pre četrnaest godina, tako da mu nije trebalo puno sada. Trebalo mi je jedna poruka - pričala je Kaća i dodala:

- Tog leta smo se upoznali kada je pobedio u "Zvezdama Granda", 2009. godine. Nestao je jer nije bio spreman za nešto ozbiljno, ali vratio se na mesto zločina (smeh).

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Katarina i Darko Lazić

Lazić je priznao i da su se krišom viđali svih 14 godina.

- To niko ne zna, ja ću prvi put to da kažem. Ona je imala dečka posle našeg raskida, ja sam imao devojku, kad god bih imao pauzu i bio slobodan i ona, mi smo se tako, svih 14 godina, viđali. Svih 14 godina uvek smo se viđali jer smo uvek bili u ljubavi, uvek se poštovali i na kraju je ovo moralo da se desi! Ovo je moja prva ljubav od koje sam na neki način bežao jer nisam bio spreman, ali sam uvek znao - ako ikada budem hteo da se oženim, ali zapravo, da će to biti ona - objasnio je folker, pa dodao:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko Lazić

- Ja u Cirihu na aerodromu, oko 8 imam let i desilo se slučajno da nisam pijan, da sam trezan na aerodromu. Razmišljam, dokle više te silne žene... Reko hajde da pokušam nju da nađem, znam da je udata, ali ne znam koje je prezime. Uđem kod njene sestre na Instagram, nađem nju i ja pošaljem srce na stori, ona odgovara, odmah je nazovem. Pričamo, pričamo... Reko:"Je l' si ti srećna?", kaže ona:"Pa, jesam". Reko:"Nisi, čim pričaš sa mnom" i spustim slušalicu! E, tako je krenulo sve, znao sam da je moja. Dok je bila u braku sa mužem, nismo se viđali. Jedva sam čekao da se to završi.

Ognjen ga je upitao i da li je video viralne fore sa društvenih mreža, gde ga porede sa pevačicom Natašom Bekvalac, a on se našalio:

- Pazi, još nju da oženim i to je to. Ako se razvedem od Katarine, oženiću Natašu - rekao je Darko.

Republika

Foto: RTV Pink

Naša Bekvalac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading