SVEČANOST U PREDSEDNIŠTVU! Zlatni basketaši Srbije na prijemu kod predsednika Vučića!

Autor:

Sport

13.09.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Basket reprezentacija Srbije 3x3 osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu.

SVEČANOST U PREDSEDNIŠTVU! Zlatni basketaši Srbije na prijemu kod predsednika Vučića!

Foto: KSS

Basketaši Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas mušku reprezentaciju Srbije u basketu 3x3, koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu.

Prijem basketaša predviđen je za 14 časova u Palati ''Srbija'', saopštila je služba za saradnju s medijim predsednika Republike.

Srpska selekcija koju su činili Strahinja Stojačić, Marko Branković, Nemanja Barać i Stefan Kojić, potvrdila je dominaciju na Starom kontinentu i na šampionatu održanom u izraelskom Jerusalimu.

"Orlove" je činila četvorka kojoj je ovo bilo prvo zajedničko veliko takmičenje,a u finalnom meču pobeđena je Litvanija rezultatom 22:20.

Foto: KSS

 

Tim povodom, basketašima je prethodne noći, zajedno sa srebrnim košarkašima i Novakom Đokovićem, priređen svečani doček na platou balkona ispred Skupštine Beograda.

- Biće potrebno mnogo da se slegnu utisci o svemu ovome. Biti sa košarkašima, legendama i biti sa Novakom na istom mestu je zaista neverovatan osećaj. Trenutno ne mogu da pričam o utiscima, samo mogu reći da je neverovatno i da ću svega biti svestan za par dana - izneo je utiske Stojačić.

Otkrio je zlatni basketaš i članove za neki naredni period, koji će uglavnom biti baziran na klupskim obavezama.

- Što se tiče klupskog nivoa nastavljamo svakog vikenda, a što se tiče reprezentacije sledeće takmičenje su Olimpijske igre i mislim da su dve zlatne medalje ove godine bila dobra uvertira - istakao je Strahinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading