NAPRAVILA JE OBROK OD TRI SASTOJKA I TO JE JELA SVAKI DAN: Tako je smršala PREKO 60 KILOGRAMA i ni gram nije vratila - "ručak za lenje devojke" gotov je za 8 MINUTA

Autor: N.J.

Lifestyle

06.09.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata influenserka smršala je preko 60 kilograma uz pomoć ove tri namirnice.

NAPRAVILA JE OBROK OD TRI SASTOJKA I TO JE JELA SVAKI DAN: Tako je smršala PREKO 60 KILOGRAMA i ni gram nije vratila - "ručak za lenje devojke" gotov je za 8 MINUTA

Foto: instagram

Svako ko se bori sa viškom kilograma zna koliko je to teško. Nekada deluje kao da se trud i volja ne isplate, a možda samo ne primenjujemo prave savete. Sledeća devojka pronašla je svoj način kako da smrša i to je uspela. Zahvaljujući neobičnom jelu "skinula je" 63 kilograma.

Felisija Kitlej ima 27 godina i na Instagramu kao i na drugim društvenim mrežama, izuzetno je popularna. Mama troje dece dolazi iz Kalifornije. Dugo se borila da izgubi kilograme i vrati svoju liniju, a onda je to i uspela uz pomoć obroka koji se priprema za samo deset minuta. Ovo je nazvala "ručak za lenju devojku". Tvrdi da iako izgleda čudno, nije ni najmanje, takođe, ovaj obrok drži je dugo sitom.

Foto: Instagram/feliciafitnesshealth

Felisija Kitlej u teretani

Ona pravi jedan "brz, lak i lenj" ručak. Obrok se pravi od jedne kašike nemasnog, mladog sira, piletine koju je spremala u fritezi na vruć vazduh oko osam minuta i četvrine šolje čedar sira, objavila je u videu na Instagramu. Sve to samo pomešate u posudi i pojedete.

Savetuje da ako ne volite ukus mladog sira isti zamenite grčkim jogurtom ili krem sirom sa niskim sadržajem masti. 

Video koji je podelila na Instagramu pokazao je njenu ogromnu transformaciju koju je postigla zahvaljujući želji u upornosti, ali i ovom fantastičnom i brzom obroku koji je dugo drži sitom i zbog kog nema "napade" gladi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading