NAGRADA MLADIH TALENATA ĆE NOSITI TOKANOVO IME: Leskovački festival čuva uspomene na velikog bubnjara!

Autor:

Zabava

06.09.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ovogodišnjem "Drum dum festu" u Leskovcu prvi put će najmlađim bubnjarima biti dodeljena nagrada "Bojan Zlatanović Tokan".

NAGRADA MLADIH TALENATA ĆE NOSITI TOKANOVO IME: Leskovački festival čuva uspomene na velikog bubnjara!

Foto: Printscreen/pink

"Drum dum fest" nastavlja da nagrađuje najtalentovanije mlade bubnjare, ali će ta nagrada pve godine nositi ime pokojnog člana popularnog "Amadeus benda"

- Tokan je bio prijatelj festivala i ljudi koji su deo našeg tima. Bio je veliki čovek čija je duhovnost i vedrina osvajala srca svih koji su imali čast da ga upoznaju. Bio je i najveća bubnjarska zvezda našeg grada i velika zvezda muzičke scene u našoj zemlji i neko na koga su se ugledali mnogi mladi bubnjari - naveli su organizatori. 

Republika

Foto: jugomedia.rs

 

"Drum dum fest" će ove godine biti održan 29 i 30. septembra, a na programi će se, kako je najavljeno, naći i dvodnevni bubnjarski seminar Miroslava Karlovića Karla, dobitnika nagrade za životno delo, kao i koncert grupe "Leb i so". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading