POTRESNE SCENE NA ŠABANOVOM GROBU: Šaulić bi danas napunio 72 godine, Goca ne prestaje da PLAČE!

Autor:

Zabava

06.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić danas bi napunio 72 godine, a tim povodom njegova porodica izašla je na njegov grob.

POTRESNE SCENE NA ŠABANOVOM GROBU: Šaulić bi danas napunio 72 godine, Goca ne prestaje da PLAČE!

Foto: e-stock

Pevač narodne muzike Šaban Šaulić 2019. godine izgubio je život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogoadila u Nemačkoj. Kralj narodna muzike bi danas napuio 72 godine, a tim povodom njegova porodica je izašla na groblje. 

Udovica Goca Šaulić, ćerke Ilda i Sanela i Šabanov unuk, Luka pojavili su se među prvima na groblje gde je pevač ispraćen na večni počinak. Posle njih počele su da dolaze prijatelji legendarnog pevača, među kojima je bio i rođak Hasan Dudić

Goca je položila cveće, a nakon toga i zapalila sveću, nakon čega je završila u suzama, a članovi porodice su joj pružali utehu. 

Ilda se oglasila putem društvene mreže Instagram i povodom rođendana svog pokojnog oca napisala dirljive reči, na koje niko nije ostao ravnodušan. 

Ovog 6. septembra sipaću neko piće koje si voleo, nameniti tebi i pustiti tvoju pesmu “Talas i pena” koju sam, dok si bio tu, nebrojeno puta slušala kako pevaš uživo, a koja će, na moju veliku radost i ponos, baš na tvoj rođendan biti premijerno objavljena. Voli te tvoja Ilda - napisala je ona na društvenoj mreži Instagram. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Podsetimo, Šaban je 17. februara 2019. nastradao u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Bilefelda u Nemačkoj. Pri povratku sa nastupa, na automobil u kojem su bili pevač, njegov kum Slobodan Stojadinović i klavijaturista Mirsad Kerić velikom brzinom naletela su kola kojima je upravljao Turčin Alsin Levent pod dejstvom alkohola. Šaban je doživeo srčani udar i preminuo je u bolnici, dok je njegov klavijaturista bitku za život izgubio dan kasnije zbog teških povreda glave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading