SRPSKI TELEGRAF OTKRIO UBICU SALETA MUTAVOG JOŠ PRE SEDAM GODINA: Svedok na Belivukovom suđenju tek treba da priča o našem otkriću (FOTO)

Autor: Republika, S.S.

Hronika

06.09.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji su to preneli kao šok otkriće, a Srpski telegraf je još pre sedam godina, 4. novembra 2016, prvi objavio to saznanje

SRPSKI TELEGRAF OTKRIO UBICU SALETA MUTAVOG JOŠ PRE SEDAM GODINA: Svedok na Belivukovom suđenju tek treba da priča o našem otkriću (FOTO)

Foto: Republika

Svedok na suđenju Veljku Belivuku i njegovoj kriminalnoj grupi 19. septembra biće Aleksdandar Nuždić koji je nedavno u istrazi rekao da je Veljnog najboljeg prijatelja Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, ubio škaljarac Stevan Stamatović, kasnije likvidiran u Atini.

Mediji su to preneli kao šok otkriće, a Srpski telegraf je još pre sedam godina, 4. novembra 2016, prvi objavio to saznanje.

U našem tekstu piše da je Stamatović, osim umešanosti u ubistvo Mutavog, planirao atentat i na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tadašnjeg premijera, a to je otkriveno u istrazi, koja je pomoću baznih stanica pokazala da je Stevan bio u Jajincima, blizu Vučićeve kuće.

Najbolji prijatelj Veljka Belivuka, Aleksandar Stanković, ubijen je u Bačvanskoj ulici u Beogradu 12. oktobra 2016. Njegove ubice do danas nisu otkrivene. S druge, Stevan Stamatović, kog je svedok Nuždić označio kao ubicu Stankovića, likvidiran je u restoranu u Atini 19. januara 2020. dok je sa jednim od vođa "škaljaraca", Igorom Dedovićem, i njihovim suprugama i decom večerao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading