POČINJE SUĐENJE MLADIĆU KOJI JE LIKVIDIRAO CRNOGORCA U UGRINOVCIMA: Pucao mu u glavu na zadnjem sedištu BMW-a

Autor: Republika

Hronika

13.08.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tatomirov se sam predao policiji pola sata posle zločina.

POČINJE SUĐENJE MLADIĆU KOJI JE LIKVIDIRAO CRNOGORCA U UGRINOVCIMA: Pucao mu u glavu na zadnjem sedištu BMW-a

Foto: ST/ N. Pančić

Ubistvo u Ugrinovcima

Suđenje Bojanu Tatomirovu (25), optuženom da je 7. decembra prošle godine u Ugrinovcima ubio Dražena Delevića (33) iz Budve, trebalo bi da počne pripremnim ročištem koje je zakazano za petak pred Višim sudom u Beogradu.

Delević je, podsetimo, pre osam meseci ubijen hicem u glavu na zadnjem sedištu džipa "BMW X6", a Tatomirov se sam predao policiji pola sata posle zločina. Motiv likvidacije je, navodno, dug oko kriminalnih poslova sa švercom migranata.

- Žrtva je ubijena u bordo džipu u ulici Vlade Obradovića Kamenog u Ugrinovcima. Telo je zatečeno na zadnjem sedištu, sa jednom ranom od metka na glavi. Na mestu zločina pronađeno je ukupno šest čaura. Tatomirov, rodom iz Kikinde, sam se predao i doneo pištolj koji je korišćen u zločinu - otkrio je tada izvor iz istrage.

Republika

Foto: D.Kadić

Kuća Delevića

Optuženi je, kako se ispostavilo, radio u tom trenutku u jednoj firmi za proizvodnju i prodaju sijalica u Batajnici. Navodno je, pored toga, bio u nelegalnim kombinacijama sa ubijenim oko šverca migranata iz kojih je želeo da izađe.

Pominjala se cifra od 90.000 evra, ali je ostalo nejasno ko je kome dugovao. Prema nekim spekulacijama, Bojan je tražio od Dražena da ga isplati, ali ovaj to nije hteo. 

Pokojni Delević je, inače, bio dobro poznat i našoj i crnogorskoj policiji.

Republika

Foto: ST/ N. Pančić

Mesto zločina

- On je ranije hapšen zbog šverca 216 kilograma marihuane iz Srbije u Crne Goru, gde se vodio postupak protiv njega. U međuvremenu je pušten iz pritvora, pa je pobegao u Beograd, dok nije uhapšen i osuđen zbog oružane pljačke menjačnice. Sumnjičio se takođe i da je 2016. godine organizovao napad na svoju taštu, koju je napadač pretukao i oteo joj torbu sa 2.000 evra - ispričao je naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading