ANASTASIJIN TRENER POKAZAO DEO TRENINGA: Pevačica je nekada imala 20 KILOGRAMA VIŠKA, onda je PRESEKLA - probajte trik koji primenjuje kada je gladna! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

29.09.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović mnogo brine o svom fizičkom izgledu i načinu ishrane.

ANASTASIJIN TRENER POKAZAO DEO TRENINGA: Pevačica je nekada imala 20 KILOGRAMA VIŠKA, onda je PRESEKLA - probajte trik koji primenjuje kada je gladna! (FOTO)

Foto: Instagram/ raznatovicanastasija

Anastasija Ražantović od skoro Gudelj, pre je imala višak kilograma kojih se uspešno rešila zahvaljujući zdravoj ishrani i treningu. Upornost joj se isplatila te je skinula čak 20 kilograma viška. Kako je navela često je jela nezdravu hranu.

- Grickalice, hamburgere, gazirana pića. Tako sam živela šest meseci - rekla je ona da je tako živela na Kipru, a kada je tetka Lidija došla da je poseti nije mogla da veruje da je to ona. 

Tek kada je došla u Beograd, njena majka je videla da se zaista ugojila. Proces mršavljenja trajao je oko dve godine, a Anastasija je bila uporna.

- Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane. Ako pojedem nešto slatko odmah odem na trening kako bi što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju - ispričala je jednom Anastasija i otkrila svoj trik:

- Kada osetim glad, popijem vodu sa limunom i želja za hranom brzo prođe - istakla je.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anastasija Ražnatović pokazala zategnuto telo

Danas, ona je nastavila istom tempu. Iako više ne živi  u Beogradu posvetila se fizičkom izgledu i trening ne preskače. Ponekad na njenom Instagram profilu osvane po neka fotografija gde pokazuje kako zapravo izgleda njen trening. U Španiji, gde živi sa suprugom, ima i ličnog trenera kog je angažovala.

- Spremna je za igru - napisao je njen trener na Instagramu i tagovao Nemanju Gudelja, a on je to podelio na svom profilu i na taj način podržao Anastasijin trud.

Foto: Instagram/ nemanjagudelj

Anastasija Ražnatović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading