DIJANA ĐOKOVIĆ STAJLING KAO ZA ŠETNJU, A MIRKA VASILJEVIĆ ZAKORAČILA I POKAZALA NAJLEPŠU NOGU NA ESTRADI: Ovako su izgledali poznati na Prijovićkinom koncertu (FOTO)

Autor:

Lifestyle

29.09.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pola estrade sinoć je došlo u Štark arenu kako bi uživali na koncertu jedne od najvećih zvezda Aleksandre Prijović. Podržale su je brojne koleginice, a sledeće dame su se stajlingom izdvojile.

DIJANA ĐOKOVIĆ STAJLING KAO ZA ŠETNJU, A MIRKA VASILJEVIĆ ZAKORAČILA I POKAZALA NAJLEPŠU NOGU NA ESTRADI: Ovako su izgledali poznati na Prijovićkinom koncertu (FOTO)

Foto: republika.rs, ATA Images

Sinoć je u Štark areni održala koncert Aleksandra Prijović koju su došle da podrže brojne kolege i koleginice poput Svetlane Cece Ražnatović, Maje Berović, Radiše Trajkovića Đanija i njegove supruge Slađe, Mirke Vasiljević i njenog supruga Vujadina Savića, Nemanje Nedovića sa svojom suprugom Minom Milutinović, Suzane Jovanović bez Saše Popovića, Milice Jokić i Luka Dačića, Igor Panića Nućija, Tijana Em a posebno iznenađenje za sve bila je Dijana Đoković, majka našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića.

1. Dijana Đoković

Dijana se pojavila u zanimljivoj crveno belo kombinaciji.  U opuštenom izdanju, prijatno obučena došla je sa drugaricom, a vidno raspoložena bila je gost na koncertu. Da podsetimo, Aleksandra Prijović je pevala prošlog septembra na svadbi Saške i Đorđa Đokovića, njenog sina.

Foto: republika.rs, ATA Images

Dijana Đoković došla na nastup Aleksandre Prijović

2. Mirka i Vujadin Savić

Omiljeni par Mirka i Vujadin, stigli su ruku pod ruku. Mirka je sve ostavila bez daha u elegantnoj crnoj kombinaciji gde je ponovo pokazala zategnuto telo i pravu prirodnu lepotu po kojoj je i prepoznatljiva. Talasasta kosa i naočare zanimljivog okvira upotpunile su celokupan izgled.

Foto: Republika.rs

Mirka i Vujadin na nastupu

3. Milica Jokić i Luka Dačić

Pevačica Milica Jokić stigla je sa dečkom Lukom. Milica se pojavila u autentičnoj beloj suknji i istom takvom belom sakou. Zanimljiv teksas korset posebno je aktuelan ovogodišnji model koji svaka devojka mora imati u svom garderoberu.

Foto: Republika.rs

Milica i Luka

4. Ceca Ražnatović

I pevačica Ceca Ražnatović došla je da podrži koleginicu u opuštenom izdanju, a sve prisutne pozdravila je nasmejana. U džinsu i beloj košulji izgledala je sveže uz dozu elegancije, a njena modna kombinacija je pravi primer kako sa malo detalja možete postići fantastičan utisak.

Foto: Republika.rs

Ceca došla da podrži Aleksandru

5. Marija Mikić i Jovan Pantić

Pevačica Marija Mikić došla je sa partnerom Jovanom sa kojim ima dvoje dece. Marija je poznata da voli udobne kombinacije, a ovoga puta odlučila se za crno belu košulju na pruge i crni prsluk. Nasmejana i uvek vedra Marija je pozirala sa partnerom.

Foto: republika.rs, ATA Images

Marija i Jovan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading