ŠOK PRIZNANJE MIRKA VASILJEVIĆ O NAŠEM GLUMCU: "Udarao me je po rukama, mrzela sam to..."

Autor:

Zabava

24.09.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević svojevremeno otkrila detalje o njenom detinjstvo koje niko nije znao!

ŠOK PRIZNANJE MIRKA VASILJEVIĆ O NAŠEM GLUMCU: "Udarao me je po rukama, mrzela sam to..."

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mirka Vasiljević, koja je sa samo 15 godina u seriji "LJubav, navika, panika" (2005) igrala sa Sekom Sablić (Vera) i Nikolom Simićem (Mića) je svojevremeno ispričala sve o odnosu sa njima, kao i kako je provodila dane na setu.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mirka Vasiljević

 

 

- Svaki put kada bih počela da glumim i mlataram rukama, on bi me vaspitno šljepnuo preko dlanova i rekao: "Ne glumi rukama, već glavom". To je jedan od značajnijih saveta koje sam usvojila - priča Mirka i objašnjava šta joj je reditelj Šuljagić rekao kada joj je ponudio ulogu:

- Pitao me je da li smatram da mogu da iznesem Janjin lik s obzirom na to da sam bila veoma mlada i neiskusna, jer sam pre toga glumila samo u filmu "Mi nismo anđeli 2". Rekao mi je da se ne prihvatam posla ako mislim da ne mogu, jer ako ne odglumim dobro, mogu da upropastim i Seku i Nikolu. Kao iz topa sam rekla: "Mogu"! Tako je sve počelo.

Foto: Youtube.com printscreen

Mirka Vasiljević i Nikola Simić

 

Mirka ističe da zbog te serije godinama ne jede sendviče.

- Sada kad vidim sendviče, odmah me asociraju na seriju jer su nam ih stalno donosili tokom snimanja. Smučili su mi se i od tada ih više ne jedem - priznaje glumica.

Vasiljevićeva kaže da je često na setu učila zajedno sa svojom televizijskom sestrom Marijom Karan, koja je u to vreme bila na trećoj godini Fakulteta dramskih umetnosti.

- Sećam se da je jednom spremala ispit iz dikcije i da je na snimanje donela skripte iz kojih je učila. Sedela sam zajedno s njom i iščitavala tekst i tako sam usavršavala svoju glumu i govor - završava priču Mirka za Informer. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
B. B.

24.09.2023 09:40

Morate usaglasiti naslov sa sadržajem teksta.