NAKIT U VREDNOSTI STANA U BEOGRADU: Mirka Vasiljević se pojavila u emisiji sa aksesoarima koji vrede ČITAVO BOGATSTVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.09.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirka Vasiljević je u emisiji na sebi nosila čitavo bogatstvo!

NAKIT U VREDNOSTI STANA U BEOGRADU: Mirka Vasiljević se pojavila u emisiji sa aksesoarima koji vrede ČITAVO BOGATSTVO! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Lepa i talentovana glumica Mirka Vasiljević privlači pažnju gde god da se pojavi, a tako je bilo i sa njenim gostovanjem u emisiji "Magazin In", gde je glumica ponela nakit koji je mnogima zapao za oko.

Kako navode domaći mediji, na sebi je nosila čitavo bogatstvo, tačnije nakit u vrednosti garsonjere u srpskoj prestonici.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mirka Vasiljević

Naime, Mirkin nakit bio je iz jedne od najpoznatijih juvelirnica Van Klif i Arpels i Kartije, a cena mu je, kako prenosi "Glorija", čak 52.000 evra.

Osim toga, ona je na sebi imala dve narukvice Kartije Love, čiji modeli koštaju 8.000 i 5.150 evra. Tu je bila još jedna Kartije narukvica, koja vredi 8.650 evra, a cena prstena koji je ponela je 2.880 evra.

Mirka je nosila Van Klif Alhambra ogrlicu, čija je cena 15.600 evra, kao i narukvicu istog brenda od 12.100 evra, kako prenosi pomenut medij.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mirka Vasiljević

Ne treba zanemariti ni Roleks sat na njenoj ruci od 16.000 evra, te je ukupna cena njenog nakita preko 68.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading