JARIĆEVA MAJKA SE I DALJE ČUJE SA ADRIANOM LIMOM: Njihov razvod je teško podnela, ali bivšu snajku redovno viđa!

Autor:

Zabava

23.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka našeg sportiste ostala je u odličnim odnosima sa manekenkom nakon što su se oni razveli!

JARIĆEVA MAJKA SE I DALJE ČUJE SA ADRIANOM LIMOM: Njihov razvod je teško podnela, ali bivšu snajku redovno viđa!

Foto: youtube.com/printscreen

Leposava Jarić ponosna je na uspeh svojih naslednika, za koji su dobrim delom zaduženi ona i njen suprug, bivši košarkaš, Srećko Jarić. Njihovi sinovi Marko i Nikola krenuli su stopama svog oca i postali jako dobro plaćeni košarkaši, dok se ćerka Tamara opredelila za modeling, a probila se i na inostranom tržištu, dok joj je najveća želja da bude dizajner u Srbiji.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marko Jarić i Adriana Lima

Trenutno živi u Americi, gde su joj se i braća skućila, stoga ne čudi što svekrvu Adriane Lime najčešće možemo videti sa koferom u ruci.

Pošto su joj deca i unuke Sijena i Valentina jako nedostaju, Leposava skoro da svakoga meseca putuje za Majami, kako bi što više vremena provela sa njima, a već je poznato da je naslednice starijeg sina obožavaju. 

Ništa manje simpatije prema Leposavi ne gaji ni bivša snaja, top model Adriana Lima, koja je svojevremeno čak volela sa svekrvom i da letuje. Zove je nadimkom koji su joj njene ćerke dale - Ziza i gotovo nikada ne preskače da istakne koliko joj je draga.

 

 

Mišljenje o majci bivšeg izabranika menekenka nije promenila ni po razvodu od njega. Uvek je lepo dočeka u svom domu, a povremeno sa njom, Markom i ostatkom njihove porodice voli da obeleži i praznike. Leposava ne krije da joj je razlaz njenog sina i snaje teško pao, ipak pomirila se sa činjenicom da do pomirenja između njih neće doći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading