NAŠ TIKTOKER IZJAVOM ZAPREPASTIO JAVNOST: Zbog ovoga ga žestoko prozivaju!

Autor:

Zabava

23.09.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreja Andrejić zbog ovog snimka trpi brutalne kritike u komentarima!

NAŠ TIKTOKER IZJAVOM ZAPREPASTIO JAVNOST: Zbog ovoga ga žestoko prozivaju!

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Andreja Andrejić

TikToker Andreja Andrejić prošle godine diplomirao je na Medicinskom fakultetu, a njegova poslednja izjava u video-snimku na pomenutoj društvenoj mreži izazivala je burne reakcije. Naime on je rekao da žene koje ne koriste zaštitu prilikom odnosa manje oboljevaju od depresije. 

Pored raznolikog sadržaja koji snima na društvenim mrežama, gde ga prati skoro 300 hiljana ljudi, često komentariše neke naučne teme, ali ovog puta je naišao na obziljne reakcije.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Andreja Andrejić

Naime, on je objavio video u kojem citira studiju da "žene koje ne koriste zažtitu prilikom odnosa, manje oboljevaju od depresije", a koja je, kako tvrdi, njemu privukla pažnju.

On je pojasnio šta je zaključak studije, ali na kraju svog videa naveo da ukoliko žene nemaju odnos samo sa jednim, proverenim partnerom - ovo ne pokušavaju jer se mogu zaraziti nekom od polno prenosivih bolesti.

Ispod videa koji je objavio, a koji je do sada pregledan više od 350.000 puta, našli su se brojni komentari, koji su skoro svi negativni.

"Kuku ne spominji ovo, ionako omladina misli da je kondom nepotreban", "čemu ti učiš omladinu", "mrš", "pravis reklamu da se dobije, što vise Aids", "nije ti ovo trebalo" - bili su neki od komentara koji su se nizali na društvenim mrežama. 

 

@styleofandrew

ovo niste očekivali 😅😂 (iskreno nisam ni ja) ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading