BIZARNOSTIMA NEMA KRAJA: Žena poznatog repera opet gola na ulici, on joj daje ŠOK INSTRUKCIJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.09.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni par već mesecima unazad pravi skandale u javnosti!

BIZARNOSTIMA NEMA KRAJA: Žena poznatog repera opet gola na ulici, on joj daje ŠOK INSTRUKCIJE! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Poznati reper Kanje Vest i njegova lepša polovina Bjanka u poslenje vreme stalno nižu skandale, a svojim ponašanjem izborom odevnih kombinacija ostavljaju sve u šoku. 

Kanje je uglavnom birao crne kombinacije, koje su postale njegov zaštitni znak, dok Bjanka imala različita čudna izdanja. Bjanka se jednom prilikom pojavila samo u čarapama, tačnije gora nije imala ništa, već je išla u toplesu. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kanje Vest i Bjanka

Međutim, kad god javnost pomisli da nema dalje, Kanje napravi novi potez koji sve zaprepasti. Naime, njih dvoje su boravili u Firenci, gde su četvrtak popodne izdvojili za kupovinu. Kad su napustilijedan butik, zaustavili su se u masi koja je stajala oko njih. Kanje je ušao u ulogu fotografa, a njegova izabranica je pozirala ispred njega, u još jednom poprilično golišavom izdanju.

On je preuzeo ulogu fotografa svoje devojke dok je pozirala ispred brojnih lokalaca u još jednom od svojih odvažnih golišavih izdanja.

Okružena obožavateljima, Bjanka je pozirala u pripijenom trikou s neizostavnim prozirnim sjajnim čarapama i na visokim petama.

U bizarnom videu koji prikazuje njih dvoje kako prolaze rustičnom italijanskom ulicom, čini se da Kanje daje uputstva Bjanki kako da pozira dok je snima telefonom.

 

@dailymail Kanye West causes a frenzy in Florence directing a photoshoot in the streets with his wife Bianca Censori #kanyewest #biancacensori #florence #italy #photoshoot #yeezy #ye #kanyebeingkanye ♬ original sound - Daily Mail

 

Njima nije smetala golimila ljudi koja je bila oko njih, niti kamere koje su uprete i snimaju njihovo ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading