ISTINA O BRAKU JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA OTKRIVENA: Pevačica više ne može da krije, evo u kakvom je sada odnosu sa glumcem!

Autor:

Zabava

23.09.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Bosiljčić otkrio sve o braku sa Jelenom Tomašević!

ISTINA O BRAKU JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA OTKRIVENA: Pevačica više ne može da krije, evo u kakvom je sada odnosu sa glumcem!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Jedan od najskladnijih ali i najuspešnijih parova na estradi, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić govorili su o svojim uspesima, kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Kada snimate, verovatno vam nedostaju ćerka i supruga. Kako uspevate da tu odvojenost prebrodite?

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Bosiljčić

 

- Samo se setim da je ogroman procenat zaposlenih roditelja veći deo dana razdvojeno od dece zbog posla i to me vrati na one srećnike koji žive na selu, koji mogu da povedu dete u njivu, štalu, kao naši preci, i da ceo dan rade zajedno. Kao umetnik, još imam sreće, jer često dete povedem sa sobom na predstavu ili snimanje. Sva ta razmišljanja me samo motivišu da vreme koje je slobodno za porodicu, provedem najkvalitetnije moguće.

Da li svoj život možete da zamislite u Rusiji?

- Svoj život mogu da zamislim svuda gde je moja porodica sa mnom i gde ima dobrih ljudi.

Foto: printscreen/instagram.com

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

 

Ove godine proslavili ste 12 godina braka. Kako danas u turbulentnom vremenu održati jednu zajednicu?

- Treba biti svestan mogućnosti i znanja, i u trenucima kada neki problemi postanu veliki da prevazilaze naše mogućnosti, da treba biti dovoljno hrabar i zatražiti pomoć. Vladika Nikolaj je rekao “Kada kuća gori, požar se gasi sa strane”, to se odnosi na naše duhovno i mentalno stanje, odnose koje imamo sa bližnjima, pa i na ljubav - rekao je Ivan za Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading