KAKVO PRIZNANJE EVROLIGE: Crvena zvezda Meridianbet na DRUGOM MESTU!

Autor:

Sport

29.09.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazatelj ozbiljnog rada...

KAKVO PRIZNANJE EVROLIGE: Crvena zvezda Meridianbet na DRUGOM MESTU!

Foto: Starsport

Evroliga je pred vratima, a euforija među navijačima "večitih" rivala se ne stišava.

Sezonske ulaznice se prodaju u rekordnom broju, a košarkaška javnost se pita ko ima jači tim Crvena zvezda Meridianbet ili Partizan.

Čelnici najboiljeg košarkaškog takmičenja u Evropi trljaju ruke, a pred sam početak su odradili neke analize.

Naime, Evroliga je napravila spisak timova koji su se najbolje pojačali u odnosu na prethodnu sezonu, a Zvezda Meridianbet na ovoj listi zauzima drugu poziciju!

Nije prošlo neprimećeno formiranje brutalnog sastava, a kako kaže prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović, a potvrđuje bek Nemanja Nedović, najjačeg u novijoj istoriji tima sa Malog Kalemegdana.

U Zvezdu Meridianbet ovog leta došli su: Šabaz Nejpir, Miloš Teodosić, Jago Mateus, Adam Hanga, Rokas Giedraitis, Dejan Davidovac, Majk Tobi, Nemanja Bjelica, Džoel Bolomboj, Marko Simonović.

Republika

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda Meridianbet

 

Nema sumnje da će tim Duška Ivanovića imati najviše ambicije u predstojećoj sezoni.

Jedini ko se bolje pojačao od crveno-belih prema mišljenju Evrolige je Panatinaikos, koji je kompletno renovirao igrački kadar, a doveli su i trenera Ergina Atamana.

U prestonicu Grčke stigli su i bivši igrači večitih, Janis Papapetru i Matijas Lesor iz Partizan, dok je put Atine sa Malog Kalemegdana otišao Luka Vildoza.

Vredi pomenuti i Huanča Hernangomeza, kao i Kostasa Slukasa, tako da nema sumnje da će izabranici trofejnog trenera iz Turske pucati na osvajanje Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading