HITNO SAOPŠTENJE KANCELARIJE ZA KOSOVO I METOHIJU: U posebno teškom stanju šoka nalazi se 100 najtežih bolesnika!

Autor:

Vesti

29.09.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KBC Kosovska Mitrovica je formirala Komisiju za procenu i saniranje stete zbog upada Specijalaca Rosu jutros.

HITNO SAOPŠTENJE KANCELARIJE ZA KOSOVO I METOHIJU: U posebno teškom stanju šoka nalazi se 100 najtežih bolesnika!

Foto: Public

Jutros je na severu Kosova i Metohije nastavljena brutalna i prekomerna demonstracija sile od strane Kurtija i njegovih specijalaca koji su do zuba naoružani nasilno upali u Kliničko-bolnički centar Kosovska Mitrovica, ali i u još nekoliko privatnih objekata na severu.

Oni su u naletu terora polomili vrata na ulazu u KBC, pretresali pojedine prostorije i do zuba naoružani marširali kroz ovu centralnu srpsku zdravstvenu ustanovu na KiM, iako im je rukovodstvo prenelo da nema potrebe za demonstracijom sile i da mogu da pogledaju šta ih zanima, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

U ovoj akciji učestvovalo je oko 15 oklopnih vozila Rosu, a celu akciju sa strane su bez reakcije posmatrali pripadnici Euleksa.

Ova akcija izazvala je dodatni šok i strah kako pacijenata tako i zaposlenih, a Kurtijevi policajci izabrali su za svoju demonstraciju sile i patroliranje oklopnih vozila namerno vreme kada zaposleni odlaze na posao, a deca idu u škole i vrtiće kako bi dodatno uneli nemir u srpsku zajednicu.

U posebno teškom stanju šoka nalazi sa 100 najtežih bolesnika sa i lnternog odeljenja KBC koji su svedočili ovoj brutalnoj i nenajavljenoj akciji, kao i deca srednje medicinsks škole koja u ovo vreme dolaze na praksu u bolnicu.

Jasno je da Kurti sa svojom policijom koristi dogadjaje od nedelje iz Banjske kao izgovor za nastavak terora na severu KiM, a ova akcija izvedena je s jasnim ciljem da na severu Kosova i Metohije nema mira, niti da srpska zajednica može da živi normalno, leči se bez straha od upada naoružanih falangi , vodi decu u vrtiće i škole.

KBC Kosovska Mitrovica je formirala Komisiju za procenu i saniranje stete zbog upada Specijalaca Rosu jutros.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Nevena

29.09.2023 09:39

Kurtijevi specijalci samo uznemiruju nas narod na Kosmetu.

Nevena

29.09.2023 09:40

Kurti da prestane sa uznemiravanjem naseg naroda

Nevena

29.09.2023 09:41

Prilikom upada Kurtijevih terorista u bolnicu, napravljene su materijalne stete.

Nevena

29.09.2023 09:42

Euleks cuti i posmatra sa strane kako Kurti maltretira nas narod