DUGE CEVI OPKOLILE KBC SEVERNA MITROVICA! Na deset metara od vrtića oklopna vozila ROSU jedinica - prve fotografije LEDE KRV! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Vesti

29.09.2023

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezvanično, policijske operacije se izvode i u opštinama Zvečan i Zubin Potok.

DUGE CEVI OPKOLILE KBC SEVERNA MITROVICA! Na deset metara od vrtića oklopna vozila ROSU jedinica - prve fotografije LEDE KRV! (FOTO GALERIJA)

Foto: republika

Danas ujutro, Kliničko-bolnički centar u Severnoj Mitrovici bio je poprište nasilnog upada specijalnih jedinica Kosovske policije, prema potvrdi direktora ustanove, dr. Zlatana Eleka. Ovaj incident izazvao je veliku zabrinutost među zaposlenima i pacijentima.

Prema izjavi dr. Zlatana Eleka, specijalci Kosovske policije trenutno se nalaze u bolnici i vrše pretres određenih prostorija, uključujući vešernicu i kancelarije na ulazu u bolnicu. Elek je dodao da nisu bili obavešteni o ovom postupku i da su kontaktirali policiju kako bi saznali više informacija. Prema njihovim rečima, specijalci tvrde da imaju nalog Suda za pretres.

Ova neočekivana prisutnost specijalnih jedinica u bolnici izazvala je uznemirenje među pacijentima i osobljem. Ljudi su zabrinuti zbog situacije, a direktor Elek je potvrdio da su u kontaktu sa specijalcima i pokušavaju da osiguraju da se situacija reši bez incidenta.

Reporter Kosovo onlajna takođe izveštava o prisustvu oklopnih vozila specijalnih jedinica Kosovske policije u blizini kafića Grej u Severnoj Mitrovici, koji se nalazi na samo 10 metara od predškolske ustanove "Danica Jaramaz". Roditelji su doveli svoju prestravljenu decu na to mesto, a prisustvo Euleksa takođe je zabeleženo.

Kosovska policija je putem Fejsbuka saopštila da sprovodi nalog nadležnog suda za provere na pet lokacija u tri opštine na severu Kosova. Vršilac dužnosti komandira Kosovske policije za region sever, Veton Eljšani, izjavio je da je operacija u toku, ali da za sada nema uhapšenih.

Nezvanično, policijske operacije se izvode i u opštinama Zvečan i Zubin Potok.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
mile

29.09.2023 08:49

i sad ćemo opet da gledamo ove na televiziji kako su zgroženi i kako nam objašnjavaju šta i kako , kao da smo debili i nr znamo šta rade

Slađa

29.09.2023 09:59

Ima li kraja ovom nasilnom ponašanju

Vanja

29.09.2023 10:01

Otkud sad taj upad u bolnicu, kakav je ovo dokaz sile

Goca

29.09.2023 10:22

Siledžije, dokazuju koliko su moćni nad civilima