PREPLAŠENA SRPSKA ČELJAD SE KRILA OD PRIPADNIKA ROSU KOJI DRŽE PRSTE NA OBARAČIMA! Vaspitači u Severnoj Mitrovici jedva decu smirili nakon upada specijalaca - krivo im je što idu U ŠKOLU?!

Autor:

Vesti

29.09.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulica u kojoj se događala operacija inače vodi ka dečijem vrtiću, a deca su bila na putu ka školi tokom ovih događaja.

PREPLAŠENA SRPSKA ČELJAD SE KRILA OD PRIPADNIKA ROSU KOJI DRŽE PRSTE NA OBARAČIMA! Vaspitači u Severnoj Mitrovici jedva decu smirili nakon upada specijalaca - krivo im je što idu U ŠKOLU?!

Foto: republika

Specijalne jedinice Kosovske policije napustile su Kliničko-bolnički centar (KBC) Kosovska Mitrovica nakon što su rano jutros upale u ovu zdravstvenu ustanovu. Direktor KBC-a, dr. Zlatan Elek, potvrdio je da su specijalci napustili bolnicu u 7:15, ostavivši za sobom uznemirene pacijente, osoblje i decu koja su dolazila na praksu.

Incident se dogodio između 6 i 7:15 sati, a situacija u bolnici ostala je napeta nakon odlaska specijalnih jedinica. Dr. Elek je izrazio zabrinutost zbog uznemirenosti pacijenata i rekao: "Pacijenti su uznemireni, imamo muku sa njima. Sve ekipe su uključene u smirivanje situacije."

Foto: republika

 

Tokom pretresa, specijalci su razbili vrata vešernice i kotlarnice, ali nisu pronašli ništa. Na terenu su bili pripadnici ROSU antiterorističkih jedinica, dok je EULEX bio prisutan kao nemi posmatrač. Dr. Elek je dodao da su specijalci ostavili dokument na albanskom jeziku koji potvrđuje da nisu pronašli ništa, ali su oduzeli video nadzor sa ulazne kapije bolnice.

Prema izveštajima sa Kosova-online, policija tzv. Kosovska izvodila je pretrese i u severnom delu Kosovske Mitrovice, Zvečanu i Zubinom Potoku. Oklopna vozila Kosovske policije su se nalazila ispred restorana Grey, a ulica za saobraćaj je bila blokirana, mada ne i za pešake. Dva specijalca su stajala na ulazu u ulicu. Takođe, više vozila EULEX-a bilo je prisutno u blizini ovog područja.

Foto: republika

 

Ulica u kojoj se događala operacija inače vodi ka dečijem vrtiću, a deca su bila na putu ka školi tokom ovog događaja.

Zaposleni i deca su ostali uznemireni zbog prisustva ROSU pripadnika ispred vrtića "Danica Jaramaz". Pripadnici ROSU su držali prste na obaračima oružja, dok su zaposleni i deca pomno pratili situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (16)

Loading
Mona-Linic

29.09.2023 10:22

Ovo je za svaku osudu

Jana

29.09.2023 10:29

Užasno je sta sve moraju da trpe Sebi cak i bolesnici u bolnici ili deca u vrticu. Da i s baki dan bude premija sto su zivi.

Ana

29.09.2023 10:30

Sramno je ćutanje Međunarodne zajednice na sve ovo što Kurti radi na KiM.

MARTA

29.09.2023 10:37

Kurtijevo nasilno ponasanje nema granice....