KURTIJEVI "BAKLAVARI" NAORUŽANI DO ZUBA UPALI U SEVERNU MITROVICU! Nakostrešeni kriju obeležja, naoružani automatskim puškama - KURTIJEV TEROR SE NASTAVLJA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.08.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzrok ovog prisustva policajaca nije poznat.

KURTIJEVI "BAKLAVARI" NAORUŽANI DO ZUBA UPALI U SEVERNU MITROVICU! Nakostrešeni kriju obeležja, naoružani automatskim puškama - KURTIJEV TEROR SE NASTAVLJA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U utorak uveče, pripadnici Kosovske policije su se pojavili na ulicama Severne Mitrovice, ali bez jasno vidljivih oznaka na uniformama i sa automatskim puškama.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi više naoružanih pripadnika policije, bez jasnih identifikacionih brojeva na uniformama, koji su se kretali u centru grada nedaleko od spomenika Knezu Lazaru.

Ova pojava izazvala je uznemirenje među stanovnicima Severne Mitrovice, koji su prisustvo policije na ulicama u večernjim satima doživeli kao novu provokaciju Prištine. Uzrok ovog prisustva policajaca nije bio poznat, što je dodatno doprinelo zabrinutosti i neizvesnosti među lokalnim stanovništvom.

Nedostatak jasno vidljivih oznaka na uniformama i naoružani izgled policajaca dodatno je doprinelo napetosti i nesigurnosti u vezi sa njihovim dolaskom. Ovaj događaj izazvao je reakciju i rasprave na društvenim mrežama i među građanima.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading