ANJA JE RENOVIRALA KUĆU I PODIGLA ODVRATAN CRVENI TEPIH: Ono što se krilo ispod NIKO NIKAD ne bi ni pomislio (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

27.10.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred nje bilo je skriveno pravo bogatstvo.

ANJA JE RENOVIRALA KUĆU I PODIGLA ODVRATAN CRVENI TEPIH: Ono što se krilo ispod NIKO NIKAD ne bi ni pomislio (FOTO/VIDEO)

Foto: YouTube/a.nya.c

Devojka koja je poznata kao Anja na TikTok - u objavila je proces renoviranja kuće. Između ostalog pokazala je novu vazu, način na koji je sredila prizemlje, lajsne i druge stvari po kući. Zapravo, zajedno sa dečkom želela je svoju oazu mira, ali imali su ograničen budžet. Zato, kada je krenula sa čišćenjem, ovo nije očekivala.

Naime, Anja se uselila sa dečkom u dom i posebno joj je smetao crevni tepih, na koji nikako nije mogla da se navikne. Zbog toga želeli su da kupe novi i stari bace. 

Uzela je skalpel i isekla deo tepiha kojim je pokriveno celo stepenište, ali i prizemlje. Nakon što su bacili tepih, pogledala je šta je ispod. Iako je zasekla, srećom nije oštetila! U pitanju je hrastov parket zbog kog se posebno iznenadila. S obzirom na to da je imao zaštitu, izgledao je kao nov! Nakon usisavanja i sređivanja dnevna soba delovala je znatno luksuznije.

Foto: YouTube/a.nya.c

Parket nakon sređivanja

Nakon toga morala je da se pohvali na društvenim mrežama!

Potom je pogledala i videla da je parket svuda čak i u dnevnoj sobi, te je pozvala roditelje i pitala šta oni misle o tome. Saznala je vrednost, te da parket košta oko 13.000 evra, iako ništa nije sama uložila, tvrdila je u videu.

@a.nya.c We just found over £1000 under the old carpets😳😳 who was hiding this gorgeous flooring! Original Oak Parquet! This has saved us thousands! #oakflooring #parquet #oakparquet #herringboneflooring #herringbone #houserenovationuk #houserenovation ♬ Chill Noons - Kronicle

Ljudi su takođe bili oduševljeni ovim otkrićem, te su pisali:

"Prava si srećnica", "Blago tebi", "Želim i ja ovo", "Bravo i srećno", nadovezivali su se.

Šta biste vi radili da ste na njenom mestu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading