PRONAŠLA JE PISMO IZ 1901. GODINE I MOMENTALNO JOJ JE POZLILO: Saznala dugo čuvanu i jezivu TAJNU, zločin izbio na videlo - ovo će biti SKANDAL

Autor: N.J.

Lifestyle

17.10.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je navodno otkrila istinu o ubijenom kriminalcu.

PRONAŠLA JE PISMO IZ 1901. GODINE I MOMENTALNO JOJ JE POZLILO: Saznala dugo čuvanu i jezivu TAJNU, zločin izbio na videlo - ovo će biti SKANDAL

Foto: Instagram video/ citychicdecor

Čelsi Braun iz Njujorka bavi se pronalaskom dnevnika, pisama i porodičnog nasleđa te ih spaja sa pravim vlasnicima. Nedavno je na jednom buvljaku pronašla pisma iz 1901. godine koja otkrivaju podatke o kriminalcu.

Rekla je da je pismo stiglo od bivše supruge navodne žrtve odnosno kriminalca za kog tvrdi da je lažirao smrt i pobegao u Škotsku nakon napada. Čelsi je brzo podelila detalje na TikTok - u. U snimku je rekla:

- Pokušavam da rešim zločin koji se dogodio pre više od 100 godina. Ova pisma dokazuju da je kriminalac iz 1900., koji je zabeležen kao mrtav, a zapravo je lažirao svoju smrt i pobegao u Škotsku - ističe.

Foto: Instagram video/ citychicdecor

Čelsi otkriva značenje pisama

Otkrila je da je tokom pljačke pošte jedan od radnika upucao nekoliko članova bande. Navodno je jedan od članova bande Džejms preminuo, međutim, ona tvrdi da nije.

- Ova pisma se vrte oko pucnjave koja se dogodila 1901. Banda i ovaj konkretni kriminalac o kom govorimo, zvao se Džejms, ili mu je to barem bio jedan od nadimaka. Ova banda je zapravo opljačkala poštu, a jedan od radnika pošte, koji je bio na radnom mestu preko noći, pucao je u članove bande.  Jedan od članova bande na kraju umire, a kada ga je policija identifikovala, tvrdila je da je to Džejms. Tako da je proglašen mrtvim. Međutim, ova pisma Džejmsove bivše žene govore sasvim drugu priču, jer on nije umro u pucnjavi - već je nekoliko dana kasnije zapravo pobegao u Škotsku.  Najzanimljiviji deo ove slagalice je to što imam pismo iz 1901. od velečasnog. Primili su pismo od Džejmsa koji se pretvarao da je strelac iz pošte, tražeći opis čoveka koji je umro, odnosno kog je ubio. Zašto bi Džejms želeo opis pokojnika kad je on bio "pokojnik"? To je delić slagalice koji još uvek pokušavam da odgonetnem -  rekla je svojim pratiocima, piše "Dejli mejl".

- Ovaj čovek (Džejms) imao je pet različitih imena, pa sada pokušavam da pratim njegov put nazad u Škotsku i želim da pronađem njegove potomke, ili ako ne njegove potomke, onda samo da saznam šta mu se dogodilo.

Završila je video rekavši kako se nada da će uskoro imati još novosti o kojima će obavestiti svoje pratioce.

- Džejms je imao više imena  jer je bio u bandi 1900. godine. Još uvek pokušavam da shvatim zašto je tražio opis pokojnika i pokušavam da uđem u trag potomcima u Škotskoj. Volim da istražujem ​​ove stvari jer iza njih nalazim najneverovatnije priče. Svaki dan pokušavam da rešim misterije i ne mogu da se zasitim toga - istakla je ona.

Svi oni koji je prate podjednako su zainteresovani za rešavanje ove misterije kao i ona i željno očekuju rasplet priče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading