REŠITE SE BOLOVA U UŠIMA POMOĆU JEDNE ČAŠE: Farmaceutkinja otkrila CAKU koja će mnogima olakšati život!

Autor: M.O.

Lifestyle

25.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trik za lečenje bola u ušima.

REŠITE SE BOLOVA U UŠIMA POMOĆU JEDNE ČAŠE: Farmaceutkinja otkrila CAKU koja će mnogima olakšati život!

Foto: TikTok/printscreen

Kako su studije pokazale, više od 80 odsto dece pati od bolova u uštima od svoje treće godine. 

To je rezultat virusne infekcije i problem koji može dovesti do veoma mučnog bola, te je poseta pedijatru zbog ovog problema veoma česta. 

TikTok influenserka i farmaceut dr Angela Dori je sada podelila način lečenja problema pomoću dve stvari koje se nalaze u vašoj kuhinji.

 

 

Snimak koji je podelila, pregledan više od 200.000 puta, prikazuje doktorku farmacije kako demonstrira lek za koji kaže da će učiniti da bol nestane "u roku od nekoliko dana".

Prvo uranja papirni peškir u vruću vodu, a onda natopljenu maramicu na dno čaše. Ovo će stvoriti vakum i toplotu gde će pomoći kod bolova u uhu. Ali treba znati da ovo nije lek niti rešenje već samo "hitna" pomoć pre odlaska kod lekara. 

Bolovi u ušima su obično rezultat začepljenja ušnog kanala. Ovo je obično zbog tečnosti koja se nakupila kao odgovor na infekciju. Tečnost izaziva višak pritiska iza bubne opne, što dovodi do bola.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading