DANIMA JE OSEĆALA MIRIS RIBE U SPAVAĆOJ SOBI: Nesreću je izbegla za dlaku, nije ni slutila šta je moglo da joj se dogodi!

Autor:

Lifestyle

20.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujuć razlog smrada koji je dopirao iz sobe saznali su nekoliko nedelja kasnije.

DANIMA JE OSEĆALA MIRIS RIBE U SPAVAĆOJ SOBI: Nesreću je izbegla za dlaku, nije ni slutila šta je moglo da joj se dogodi!

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@mrsclaudiaanderson

Klaudija Anderson primetila je da joj spavaća soba ima "riblji miris". Nakon dubinskog čišćenja i nedeljama kasnije nije shvatala zašto se i dalje taj težak miris oseća u prostoriji. Na početku su partner i ona bili malo postiđeni zbog mirisa, ali onda su otkrili o čemu je reč. Objavili su video na TikTok - u i ispričali šta se dogodilo i koliko ova situacija može biti opasna:

- Evo nešto što nisam znala o potencijalnoj opasnosti od električnog požara dok mi se nije dogodilo.  Sada, nekoliko nedelja kasnije, moj muž i ja smo ulazili u našu spavaću sobu i razmišljali, "O moj Bože, smrdi na ribu u sobi". Nismo hteli nikome da pričamo o tome jer nas je bilo sramota - objasnila je u videu.

Prvobitno je istakla da su njen suprug i ona pomislili da miris dolazi iz kupatila zbog čega su mukotrpno čistili kako bi uklonili miris. Koliko god da su čistili, miris je bio tu.

Kada je Klaudija saznala da je postojala mogućnost požara zaprepastila se.

- Doslovno nikad, nikad ne bih pogodila da je o tome reč. Poslala sam poruku svom prijatelju koji je električar, a on je rekao da to moramo da proverimo.  Svaki put kad smo ušli ovamo, rekli smo, "ovo miriše na ribu". Bila je žica koja se odvojila, i ne znam možete li da vidite, ali zapravo se topila plastika sa unutrašnje strane utičnice. Pogledajte to. To je zastrašujuće! Imali smo toliko sreće da smo sredili pre nego što je planuo - objasnila je.

Foto: TikTok/mrsclaudiaanderson

Klaudija objasnila zbog čega joj je soba smrdela na ribu

Ona je upozorila ljude da ne ignorišu miris ribe u spavaćoj sobi i da odmah pozovu električare ako to osete. Potom su i drugi podelili slična iskustva, takođe zastrašujuća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading