OPTUŽEN NASILNIK IZ SMEDEREVA! Pijan pivskom flašom udario komšiju po glavi - pa mu pesnicama smrskao lice!

Autor:

Hronika

27.10.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon incidenta, A.M. je suočen s pritvorom, koji je i dalje na snazi u trenutku podnošenja optužnice.

OPTUŽEN NASILNIK IZ SMEDEREVA! Pijan pivskom flašom udario komšiju po glavi - pa mu pesnicama smrskao lice!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv A.M. (38) zbog više ozbiljnih krivičnih dela, uključujući nasilničko ponašanje, teške telesne povrede i neovlašćeno držanje opojnih droga. Prema saopštenju OJT-a u Smederevu, optuženi se suočava s nizom ozbiljnih optužbi koje datiraju iz 2023. godine.

Prvo krivično delo koje se A.M.-u stavlja na teret odnosi se na posedovanje opojnih droga. Prema tužilaštvu, A.M. je dana 26. aprila i 13. jula 2023. godine držao supstance koje se nalaze na listi Pravilnika o utvrđivanju spiska psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, u manjim količinama i za sopstvenu upotrebu. Konkretno, optuženi se tereti za posedovanje opojne droge kanabisa težine 0,31 grama i opojne droge hašiš-smole kanabisa težine 0,49 grama.

Najozbiljnija optužba uključuje incident koji se dogodio 6. avgusta 2023. godine. Prema tužilaštvu, A.M. je oštetio drugu osobu s kojom je konzumirao alkohol u njegovoj kući. Navodi se da je A.M. žrtvi prvo naneo povrede udarcem pivskom flašom u predelu glave, što je dovelo do ozbiljnih povreda u vidu preloma kostiju lica i glave. Teške telesne povrede uključivale su prelome leve slepoočne kosti, jagodične kosti s dislokacijom, kao i prelom gornjovilične kosti, dok su se na telu žrtve nalazile brojne lake povrede.

Nakon incidenta, A.M. je suočen s pritvorom, koji je i dalje na snazi u trenutku podnošenja optužnice. Tokom istrage je utvrđeno da je optuženi imao 1,70 promila alkohola u krvi tokom navedenog događaja. Takođe, optuženi je podigao tenzije i remetio javni red i mir svojim neprihvatljivim ponašanjem prilikom saslušanja u tužilaštvu dana 30. avgusta 2023. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading