TRENER TEODORE DŽEHVEROVIĆ TVRDI DA ZBOG OVOG NIKAKO NE MRŠAVITE ŠTA GOD RADILI: "Udarite" u ZID, a to znači da je telu potrebno SAMO JEDNO - svideće vam se!

Autor:

Lifestyle

27.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Premčević objašnjava šta je telu preko potrebno.

TRENER TEODORE DŽEHVEROVIĆ TVRDI DA ZBOG OVOG NIKAKO NE MRŠAVITE ŠTA GOD RADILI: "Udarite" u ZID, a to znači da je telu potrebno SAMO JEDNO - svideće vam se!

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@milos_premcevic

Pevačica Teodora Džehverović poslednjih godina odlučila je da se posveti zdravom životu, pravilnoj ishrani i treningu.  Njen trener Miloš Premčević na TikTok kanalu deli savete kako da poboljšate ishranu i izgubite kilograme.

Posavetovao je sve one koji se bore sa još nekoliko preostalih kilograma i koje teško skidaju nakon velikog procesa mršavljenja. Konkretno, trener je odgovorio na postavljeno pitanje koje glasi:

"Imala sam 130 kilograma i smršala sam. Stigla sam do 68 kilograma, ali hoću da imam 60 i tih 8 kilograma ne mogu da skinem. U aktivnom sam treningu, unosim 1500 kalorija radim kardio...", napisala je jedna devojka, a on joj je pojasnio zbog čega je to tako.

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@milos_premcevic

Teodora Džehverović trening

- Devojka koja je smršala veliki broj kilograma i sada ima 68 i dalje odatle ne ide, šta god da pokušava. Unosi 1500 kalorija, radi kardio, napisala je dalje da unosi 140 grama proteina i tako dalje. Potpuno je normalno i čudi me da ranije nisi dotakla neki momenat gde je kilaža prestala da pada, što znači bukvalno se desi da nakon nekog vremena udarimo u taj takozvani "zid". Potreban je duži vremenski period da se pokrene gubljenje kilograma. Ono što bi ti ja savetovao je da dozvoliš malo telu posle toliko skinutih kilograma kratku dijeticu - kalorije malo gore, i dozvolićeš telu da odmori od celog procesa i nakon toga krenuti da spuštaš kalorije - kaže on i objašnjava da će se tada verovatno pokrenuti mršavljenje:

- Samim tim verovatno će se desiti da krene gubljenje kilograma. Možeš na celu tu priču da dodaš kofein, da bi podstakla organizam i uz kofein ubacis elkarnitin. Obratiš pažnju koliko to kardia uradiš nedeljno i ukoliko vidiš da kilaža ne ide, postepeno pojačavaš. Prve nedelje kreni tri puta po 30 minuta ukupno, pa sledeće nedelje podigni na 120 i tu ćeš videti da li ide kilaža. Ako ne ide, podigni na 150 minuta kardio i obrati pažnju na kalorije. Ako ni nakon toga ne ide verovatno nisi u dovoljnom deficitu, spusti kardio još malo. Mislim da je ovde problem već što si jako veliki broj kilograma izgubila pa je telu potrebno vremena da se "restartuje" i izgubi kilograme - objasnio joj je u videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Deda

27.10.2023 17:08

Vauuu, kakav mozak. Sve sami eksperti,Ako ne ide, ti pojacaj jos malo, hahahha. Sarlatani. Ali dok ima ovaca, bice i vune.