NAPITAK KOJI JE "TUŠ ZA CREVA": Topi salo sa stomaka, do manekenske linije deli vas samo SEDAM DANA

Autor: N.J.

Lifestyle

09.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je efikasan recept za mršavljenje, a uz dodavanje ljute paprike biće još delotvornije.

NAPITAK KOJI JE "TUŠ ZA CREVA": Topi salo sa stomaka, do manekenske linije deli vas samo SEDAM DANA

Foto: Shutterstock

Kod mršavljenja bitno je da brinete o unosu kalorija. U sagorevanju onoga što ste pojeli može pomoći i limunov sok koji se pokazao kao delotvoran i efikasan u borbi protiv nagomilanih masti i sala na stomaku. Pripremite napitak od limunovog soka po ovom jednostavnom receptu.

Napitak koji sagoreva masne naslage sastoji se od limuna i drugih sastojaka koji su u dobitnoj kombinaciji odlični za mršavljenje.

U kori limuna ima pet do deset puta više vitamina C kao i polifenola koji su moćni antioksidanti, poznati kao geni večnosti i odlični su za mršavljenje. 

Foto: YouTube/Przepisy Mimi

Sok od limuna pomaže u mršavljenju

Limun stavite u vodu i dodajte sodu bikarbonu. Operite limun sodom bikarbonom. Dobro ga isperite i isecite. Iscedite sok. Koru limuna iseckajte sitno. U 700 mililitara vode stavite iseckanu koru limuna. Stavite u vodu da proključa.

Đumbir oljuštite i izrendajte. Dodajte u vodu sa limunom đumbir. Potom se dodaje cimet u štapiću koji je poznat kao odličan način da otopi masne naslage, ubrzava metabolizam i snižava šećer u krvi. Kada sve zajedno proključa, smanjite temperaturu i kuvajte 20 minuta. Nakon toga poklopite i ostavite da se ohladi. Tečnost procedite. Pije se tri puta dnevno sedam dana nedeljno. Ako dodate malo ljute papričice biće jači sok i sagoreće više kalorija, objašnjavaju na Jutjub kanalu "Uradi sama - ideje za kreativce".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading