POPIJTE OVO ODMAH UJUTRU I OJAČAJTE IMUNITET: Potrebna su samo dva SASTOJKA, a čini čudo u organizmu!

Autor: M.O.

Lifestyle

07.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaboravite na kafu i započnite dan sa ovim napitkom!

POPIJTE OVO ODMAH UJUTRU I OJAČAJTE IMUNITET: Potrebna su samo dva SASTOJKA, a čini čudo u organizmu!

Foto: YouTube/ Divas Can Cook

Podizanje imuniteta treba da bude trajna obaveza i deo svakodnevne rutine. Sada je idealno vreme da se posvetite jačanju imuniteta kako biste se pripremili za hladnije zimske dane.

Jedan izvanredan saveznik u ovom procesu je med, koji se pokazao izuzetno efikasnim. Ova ukusna namirnica ima brojne prednosti za vaše zdravlje, kao i za vašu lepotu (čak se pripisuje i koristima u procesu mršavljenja), pa je preporučljivo da ga redovno uključite u svoju svakodnevnu ishranu. Međutim, važno je da budete oprezni pri izboru, jer na tržištu postoji mnogo proizvoda koji nažalost sadrže vrlo malo pravog meda. Preporučujemo da kupujete od pouzdanih proizvođača.

Republika

Foto: pixabay.com

Dovoljno je da pomešate med sa vodom

 

Takođe, jedan od popularnih napitaka za podizanje imuniteta je medena voda, što je, kako tvrde stručnjaci, odličan način da započnete svoj dan.

Kako pripremiti vodu s medom

Za ovaj jednostavan napitak potrebna su samo dva sastojka:

  • Jedna kašika meda
  • 200 ml mlake vode

Zagrejte malo vode i zatim pomešajte sa jednom kašičicom meda u čaši. Važno je da voda bude mlaka, jer med nije otporan na visoke temperature. Najbolje je koristiti vodu temperature koja ne prelazi 38 stepeni Celzijusa.

Takođe, možete obogatiti ovu medenu vodu dodatnim sastojcima kao što su cimet, đumbir, limun, kurkuma, kako biste dobili još više koristi i raznolikosti ukusa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading