OVAKO JE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SMRŠALA 23 KILOGRAMA: Nije gladovala, a uz JEDNU foru je bez problema "spržila" sav višak!

Autor: M.O.

Lifestyle

05.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je sada zgodna, posle porođaja se borila sa viškom kilograma.

OVAKO JE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SMRŠALA 23 KILOGRAMA: Nije gladovala, a uz JEDNU foru je bez problema  "spržila" sav višak!

Foto: instagram/printscreen/aleksandraprijovic

Aleksandra

Aleksandra Prijović je trenutno najtraženija pevačica na estradi. Osim odličnog glasa, poznata je i po svojoj vitkoj liniji i zgodnoći. 

Ipak, kada se Aleksandra porodila, imala je višak 23 kilograma. 

 

 

- Kada sam se porodila imala sam 23 kilograma više nego pre porođaja. Dok sam bila trudna, nisam toliko pazila i u poslednja tri meseca trudnoće sam se drastično ugojila, jer sam stalno imala gorušicu i jela testa, mislila sam da će mi biti lakše - rekla je Aleksandra za Informer.

 Kad sam počela da razmišljam kako uskoro treba da se vratim poslu trgla sam se, jer kao mlada majka i žena smatram da treba da vodim računa i da lepo izgledam. Verovala sam da ću to lako rešiti. Slatkiše volim, testo volim... Sve volim od slatkiša. Uz ishranu sam posle tri do četiri meseca imala i manju kilažu nego pre - dodala je ona. 

 

Posle porođaja je odlučila da okrene list i dovede svoju ishranu u red. Počela je zdravo da se hrani uz pomoć nutricioniste

Potpuno sam izbacila iz jelovnika slatkiše, masnu hranu, gazirane sokove i testo. Jedem salate, ribu, razno povrće, pijem ceđene sokove i svakodnevno unosim dosta tečnosti. Tako su se kilogrami gubili i ja sada izgledam baš kako sam želela. Što se tiče fizičke aktivnosti, nisam smela da treniram jer sam se porodila carskim rezom - rekla je Aleksandra.

Ipak, iako je smršala, vodi borbu sa celulitom.

- Imam i ja celulit, čak me i Filip opomene da imam malo. Trudim se da rešim i taj problem. Sad sam mršava i to je jedina stvar koja mi smeta na telu - ispričala je za Blic.

Kako je odavno vratila liniju koju je želela, više nije na režimu ishrane. 

- Nisam ni na kakvim dijetama da bih bila vitka. Bila sam na režimu ishrane jedno vreme, a nakon toga prosto nemam potrebu za hranom kao ranije. Vrlo malo jedem, smanjio mi se apetit i zbog toga sam mršava. A malo jedem jer ne stižem - otkrila je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading