RAŠIRILA JE RUKE DA SKOČI SA LITICE: Svi su samo gledali u nju, ali ono što se desilo momku pored ZALEDIĆE VAM KRV U ŽILAMA (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

04.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena zbog koje ćete se naježiti.

RAŠIRILA JE RUKE DA SKOČI SA LITICE: Svi su samo gledali u nju, ali ono što se desilo momku pored ZALEDIĆE VAM KRV U ŽILAMA  (VIDEO)

Foto: TikTok/ muzzaqinsharif

Društvena mreža TikTok često je izvor inspiracije, ali i nebuloza koje ćete zateći. Ovoga puta, na pomenutoj društvenoj mreži mogli smo da vidimo nešto drugo.

Skok pruža posebno zadovoljstvo svima onima koji vole avanturu i ne boje se visine. Ipak, skok sa litice gde ste vezani kanapom, odnosno pričvršćeni, podrazumeva da budete spremni na ovako nešto i da imate prave i stručne ljude oko sebe. Jedan video dospeo je i na TikTok, gde devojka želi da skoči sa litice. Ipak, svi u tom momentu pre skakanja gledamo u devojku punu samopouzdanja koje je spremna za taj čin.

Ono u šta ne gledamo je muškarac koji stoji pored nje. Istina, i on na sebi ima pričvršćene kanape ali prva pomisao uglavnom bude da je tu samo da isprati situaciju. Naime u momentu kada devojka skače, sa sobom vuče i momka koji je pored nje, a potom zajedno padaju.

Foto: TikTok/ muzzaqinsharif

Devojka i momak padaju zajedno sa litice

Nije precizirano da li je ovakav vid skakanja bio isplaniran. Momak je bio osiguran kanapom te je sve vreme u skoku padao pored devojke.

Video je prikupio čak preko 80 miliona pregleda, a ljudi su komentarisali:

"Srce bi mi stalno", "Svaka čast ovoj devojci", "Blago njoj i ja ovo želim", "Odlična si, samo tako nastavi"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading