STANIJA DALA SVE NA IZVOLTE: Sve seva iz bikinija, javnost zgrožena zbog BLUDNE SLIKE! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta prevazila sve granice.

STANIJA DALA SVE NA IZVOLTE: Sve seva iz bikinija, javnost zgrožena zbog BLUDNE SLIKE! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević, poznata starleta, poslednjih meseci bila je glavna tema u medijima zbog svoje ljubavne veze sa Asminom Durdžićem. Njihov odnos je bio pun prepirki, provokacija i skandala, a sve je kulminiralo kada je Aneli Ahmić ušla u rijaliti Elita i tvrdila da je u braku sa Asminom.

Iako je njen odnos sa Asminom i dalje intrigantan javnosti, Stanija se ne obazire na to i uživa u svom životu. Redovno objavljuje provokativne fotografije i sadržaje na svom Instagram nalogu, a nedavno je šokirala sve svoje pratioce.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević Instagram

Naime, starleta je objavila fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju, koji jedva prekriva njeno golišavo telo. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje je stiker čokolade koji je bio postavljen na njenom telu. Ova fotografija je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su komentarisali da je Stanija prešla granicu dobrog ukusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading