"TO TRAJE VEĆ DUŽE VREME..." Milan Milošević otkrio DETALJE OTKAZA Dušice Jakovljević: Evo da li preuzima NJENO MESTO na Pinku!

Autor: P. R. / M. G.

Zabava

07.11.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević otkrio detalje otkaza Dušice Jakovljević, evo da li preuzima njeno mesto na Pinku!

"TO TRAJE VEĆ DUŽE VREME..." Milan Milošević otkrio DETALJE OTKAZA Dušice Jakovljević: Evo da li preuzima NJENO MESTO na Pinku!

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić

Dušica Jakovljević, Milan Milošević

Voditelj Milan Milošević se zvanično vraća na Pink, nakon što je početkom ove godine stavio tačku na saradnju sa čelnicima ružičaste televizije, Željkom i Milicom Mitrović. Međutim, kako je Dušica Jakovljević takođe dala otkaz na mesto voditeljke, povela se priča da se poznato TV lice vraća zbog njenog odlaska.

Naime, kako je Milan otkrio za Republiku, njegov povratak u ružičasto jato nema nikakve vese sa Jakovljevićevom, kao i da proces obnove saradnje traje već izvestan period.

Već duže vreme se mirim sa Pinkom, nema veze sa Dušicinim otkazom. Iskren da budem, sa njom se uopšte nisam čuo. Baš nema blage veze sa njom! Sve i da se vratim u rijaliti, to nema veze s njom i njenim odlaskom, jer smo nas dvoje i ranije radili dve različite stvari, potpuno različite poslove - istakao je Milošević u razovoru za naš portal, te dodao:

Republika

Foto: republiaka.rs

Milan Milošević i Dušica Jakovljević

Ja sa čelnicima Pinka pregovaram duže od mesec dana. Sa njom se nisam ni čuo, niti znam bilo šta, ne samo vezano za nju, već i za bilo drugog kolegu sa Pinka. Svima želim sve najbolje - zaključuje Milan za Republiku.

Podsćećanja radi, voditeljka Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji Pink nakon deset godina, a odmah se oglasila za Republiku i potvrdila da je došlo do kraja saradnje sa ružičastom televizijom.

Istina je, o detaljima ne mogu da pričam, otkazni rok je mesec dana. To je sve što mogu da kažem za sad - izjavila je Dušica kratko za Republiku.

Republika

Foto: printscreen/Google Earth, ATA Images

Dušica Jakovljević otkaz na Pinku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading