PARTIZAN IMA CENTRA: Obradović dobio lepe vesti pred Fenerbahče

Autor:

Sport

07.11.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S druge strane, Ponitka i Panter su i dalje povređeni i van tima.

PARTIZAN IMA CENTRA: Obradović dobio lepe vesti pred Fenerbahče

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana dočekaće u četvrtak od 20.30 Fenerbahče u 7. kolu Evrolige i to jači za jednog košarkaša i to centra. Poznato je da Željko Obradović najmanje opcija ima pod samim obručem i da se počanje čeka kao ozeblo sunce, prema poslednjim informacijama to će biti Brazilac Bruno Kaboklo čim dobije ispisnicu iz Venecije, ali je i jedan standardni centar ispao iz stroja u Splitu.

Naime, Alen Smailagić je dobio udarac u predelu grudi u "Gripama" kada se sumnjalo na nagnječenje zbog bolova u plućima na koje se žalio, je je otišao odmah na pregled. Crne slutnje su govorile da on neće moći da igra protiv turske ekipe, ali ni u narednim mečevima.

Foto: Starsport

Biće spreman do četvrtka: Alen Smailagić

Srećom, po povratku iz Splita urađene su dodatne analize koje su pokazale da će sa Smajlijem sve biti u redu do četvrtka i da će biti na raspolaganju Željku Obradoviću za meč u Evroligi u Areni. S druge strane, Žoc i dalje ne može da računa na povređene Mateuša Ponitku i kapitena Kevina Pantera.

- Nedostaju nam dvojica igrača. Kapiten Kevin Panter će biti verovatno u narednom periodu van. Što se tiče Mateuša Ponjitke, čini se da je on blizu da se vrati. Ali, i njemu će trebati vreme da uhvati ritam. Dvojica igrača više u rotaciji, je ogromna razlika - rekao je Obradović posle utakmice u Spltu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
FEDER MEM

07.11.2023 20:26

ODMAH U VATRU. NEKA IGRA NEKA SKACE.