SKANDAL U ARENI! SRAMNO PONAŠANJE SMAILAGIĆA! Neviđena BRUKA Partizanovog igrača! Uzeo megafon, pa pevao NAJUVREDLJIVIJU pesmu na račun Zvezde Meridianbet! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.10.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponašanje kakvo ne dolikuje reprezentativcu Srbije.

SKANDAL U ARENI! SRAMNO PONAŠANJE SMAILAGIĆA! Neviđena BRUKA Partizanovog igrača! Uzeo megafon, pa pevao NAJUVREDLJIVIJU pesmu na račun Zvezde Meridianbet! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Alen Smailagić

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu Meridianbet u petom kolu Evrolige i dobili prvi od dva derbija u "duplom programu", pošto se novi meč igra već u ponedeljak.

Obzirom da su samo grobari prisustvovali u hali, jer nije bilo navijača srpskog šampiona, navijanje je uglavnom proteklo bez prekida i incidenata, ali je jedan detalj po završetku meča bacio ljagu na sve prikazano.

Po završetku utakmice, izabranici Željka Obradovića su već po tradiciji otišli do tribine gde su smeštene najvatrenije pristalice crno-belih i krenuli u pevanje i slavlje sa njima.

Ovakav potez koji se gaji godinama zaslužuje svako poštovanje, ipak, u svemu tome se zadesi i po nešto što ne dolikuje ugledu kluba kao što je Partizan, koji treba da bude uzor drugima.

Naime, reprezentativac Srbije Alen Smailagić je uzeo megafon i pokrenuo uvredljivu pesmu na račun navijača Zvezde Meridianbet: "da li je i Zvezda *****".

Na 10:00 vremenu video snimka, pogledajte ovaj sraman čin, koji ne dolikuje jednom sjajnom košarkašu, kao što je bivši as Golden Stejta.

Ovo nije prvi put da se Smailagić našao u sličnoj situaciji. Naime, istu pesmu je već jednom poveo u junu, nakon pobede u majstorici finala AdmiralBet ABA lige.

Ujedno, pojedini igrači Partizana su godinama unazad radili ovakve stvari, jer je i Danilo Anđušić svojevremeno učinio isto posle pobede nad Baskonijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Kaurin

27.10.2023 16:50

Opustilo se Ture

NAUCIO OD Cigana

29.10.2023 22:11

NOVINARU SMAJLI SAMO KOPIRA TVOJE HULIGANE UDBASE