GROBARI U STRAHU! Željkove reči unele ZEBNJU među navijače: Panter je POVREĐEN!

Autor:

Sport

26.10.2023

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ostvarili pobedu protiv Crvene zvezde Meridianbet.

GROBARI U STRAHU! Željkove reči unele ZEBNJU među navijače: Panter je POVREĐEN!

Foto: Starsport

Partizan je uspeo da iskoristi domaći parket u prvom, od dva večita derbija, koja su na programu u Evroligi i regionalnom takmičenju.

Crno-beli su prekinuli seriju od tri uzastopna poraza, nanevši Crvenoj zvezdi Meridianbet četvrti neuspeh zaredom na evroligaškoj pozornici. 

Posle meča trener Željko Obradović je na konferenciji govorio o samoj utakmici, ali i povredi Kevina Pantera koju je doživeo tokom susreta.

Foto: Starsport

 

Mnoge je iznenadila činjenica da u finišu meča, kada se on lomio, na terenu nije bilo kapitena "parnog valjka".

Najtrofejniji evropski stručnjak je naglasio i povredu Alena Smailagića koji nije trenirao veče uoči utakmice, a onda iznenadio izjavom o američkom košarkašu.

- Neki igrači su imali problema sa povredama. Konkretno pričam o Smailagiću koji sinoć nije trenirao. Kevin ima problem sa obe noge, sutra ide na snimanje. Imao je želju da pomogne timu - rekao je Obradović.

Partizan će u sledećem kolu gostovati Baskoniji, u okviru šestog kola Evrolige. Navijači kluba iz Humske se nadaju da će Žoc u tom duelu imati kapitena Pantera na raspolaganju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading