STRANAC ODUŠEVLJEN EVROLIGAŠKIM DERBIJEM! Voli svaku SEKUNDU meča Partizana i Zvezde Meridianbet! Evo i zbog ČEGA!

Autor:

Sport

27.10.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije želeo da propusti spektakl u Areni.

STRANAC ODUŠEVLJEN EVROLIGAŠKIM DERBIJEM! Voli svaku SEKUNDU meča Partizana i Zvezde Meridianbet! Evo i zbog ČEGA!

Foto: Starsport

Čuveni litvanski novinar Donatas Urbonas našao se među brojnim gledaocima u Štark areni, na večitom derbiju u petom kolu Evrolige.

Litvanac nije morao da žali zbog pređenog puta od više hiljada kilometara do Beograda da bi gledao večiti derbi u Areni između košarkaša Partizana i Crvene zvezde.

Ceo svet se divio spektaklu u najvećoj srpskoj dvorani, a urednik košarkaškog portala "Basketnews" samo potvrđuje svojim rečima da je utakmica naših najtrofejnijih klubova "šlag na torti" Evrolige:

- Sve u svemu, bilo je to "jednom u životu iskustvo" prisustvovati derbiju Partizana i Zvezde. Voleo sam svaku sekundu toga. Igra, intenzitet na parketu i van njega, napor, karakter... Propustiti šansu da ponovo proživite ovo iskustvo u budućnosti bila bi velika nepravda - napisao je Urbonas.

Treba reći da je Urbonas već kod prvog beogradskog koraka shvatio da se atmosfera derbija oseća na svakom ćošku srpske prestonice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading