OVO JE SJAJNO: Pi Džej Doužer oduševljen večitim derbijem - Žoc nam je davao snagu da izdržimo u teškim trenucima! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.10.2023

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pobede i nekadašnji koraškaš Sakramenta nije krio zadovoljstvo.

OVO JE SJAJNO: Pi Džej Doužer oduševljen večitim derbijem - Žoc nam je davao snagu da izdržimo u teškim trenucima! (VIDEO)

Foto: Republika

Košarkaši Partizana zabeležili su trijumf u prvom ovosezonskom večitom derbiju. U paklu Štark Arene crno-beli su rezultatom 88:86 savladali Crvenu zvezdu Meridianbet, a nakon susreta, zadovoljstvo nije krio i Pi Džej Doužer:

- Osećam se sjajno. Ovo je velik pobeda za nas. Uspeli smo da se vratimo nakon velikog minusa. Odigrali smo za naše navijače i ostvarili veoma važnu pobedu.

Partizan je odlično ušao u utakmicu. Imao veliku prednost, ali je Zvezda preokrenula i činilo se da je pitanje pobednika rešeno:

- Igrali smo sjajno na početku meča, ali smo ušli u velike probleme i protivnik je preokrenuo rezultat. Željko nam je govorio da se držimo zajedno i da samo tako moižemo ostvariti pobedu koja nam mnogo znači.

Nakon trijumfa u evroligaškom večitom derbiju, na programu je duel istih rivala u regionalnom takmičenjau, a crno-bele naredne nedelje u okviru Evrolige očekuje duel protiv Baskonije u Španiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading