PLJUGICI UPALI FANOVI NA PRIVATNI POSED: Otkrio da li je zvao POLICIJU, a zbog ovoga je HITNO reagovalo OBEZBEĐENJE!

Autor:

Zabava

26.10.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšte ludilo na Sajmu knjiga zbog Pljugice, treper nije znao šta će sa fanovima!

PLJUGICI UPALI FANOVI NA PRIVATNI POSED: Otkrio da li je zvao POLICIJU, a zbog ovoga je HITNO reagovalo OBEZBEĐENJE!

Foto: ATAImages

Popularni mladi treper Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, juče je posetio Sajam knjiga u Beogradu, a obezbeđenje je moralo da reaguje zbog njegovog dolaska. Fanovi su se okupili kako bi se slikali i upoznali sa njim, te je jedva uspeo da da interjvu.

- Pa nisam očekivao intervju ovde stvarno, ovde je opšte ludilo. Veruj mi ovo je sve tako ludo, bude i više klinaca. Svaki dan je ovako, gde god da sam, bilo to u tržnom centru, bioskopu... U bioskopu na primer me još i znaju, pa kad dođem da kupim kartu oni me ubace u neku salu i ja tamo sedim sam kao budala, ali šta da radim. To je stvarno urnisanje, više ne možeš da hodaš normalno ulicom, da li je trafika, granični prelaz ili evo sajam... Čak su saznali i gde živim, pa mi u garažu uđe njih petnaest - ispričao je on, pa otkrio da li je pozvao policiju:

Republika

Foto: ATAImages

Pljugica

- Pa ne mogu da zovem policiju, to su deca. Još kad mi kažu 'možemo li da se slikamo molim te', e zbog tog 'molim te', ja ne mogu da ih odbijem. To je opšte ludilo. Prvo ne želim nikog da odbijem za sliku, a drugo, svakome da posvetim 15 sekundi, ako je 100 klinaca tu, ja narednih sat vremena neću moći da krenem kući, sad su se verovatno i kod auta okupili. Moram da kažem, to sam želeo, to sam i dobio. Ja u tome uživam, volim pažnju, volim kada me neko voli i stvarno imam fanove koji su baš legende - istakao je treper.

Pljugica je otkrio i da li je uvek raspoložen za susret sa fanovima ili ima dana kada mu nije do toga.

- Desi se naravno. Ja se trudim da tada budem kući, ali ipak moraš da izađeš iz kuće u nekom trenutku zbog ne znam ni ja sad kojih stvari. Desi se da ti nije ni do čega, ali moraš, to ti je sastavni deo posla. Njih ne zanima da li si ti raspoložen ili ne. Evo vidite, klinci su iz Titela, Kragujevca, Kruševca došli ovde, verovatno su prvi put u Beogradu, ekskurzija i tako to, a sreli su mene, pa moraju da se slikaju. Meni to nije ništa novo, njima jeste, tako da razumem sve - otkrio je on za "Telegraf".

Pljugica je ispričao i da nije voleo da čita kao mali, ali da u poslednje vreme sve više čita i da planira da se penzioniše za tri godine, kao i da razmišlja da napiše knjihu ili scenario za seriju ili film.

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Pljugica i Desingerica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading