DESINGERICA SAŽVAKAO PLJUGICU: Despić ne prašta izdaju, isplivao SKANDALOZAN snimak!

Autor:

Zabava

13.10.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima je odjeknula vest o raspadu čuvenog dvojca.

DESINGERICA SAŽVAKAO PLJUGICU: Despić ne prašta izdaju, isplivao SKANDALOZAN snimak!

Foto: ATA Images

Reperi Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović Pljugica potvrdili su da će prestati zajedno da snimaju pesme i da će se povetiti solo karijerama. Ova vest u medijima je jako odjeknula, a Despić je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" izneo neke detalja njihove svađe, a najviše ga je zabolelo što je Pljugica prekršio dogovor da se o njihovom razilaženju ne govori javno. 

Republika

Foto: ATAImages

Desingerica i Pljugica

Međutim, iako su mnogi mislili da će situacija da se stiša i da se neće javno provocirati osvanuo je snimak na TikToku koji je pokrenuo lavinu komentara, Naime, pojavio se snimak kako skandalozni reper Desingerica žvaće cigaretu, što su mnogi shvatili kao direktnu prozivku za bivšeg kolegu. 

Ispod vide objavljenog na Tikt Toku nizali su se komentari "RIP pljugice", "Desinger pojeo pljugicu".

Podsećamo, Pljugica je u jednom podkastu rekao da sprema tri solo pesme i da misli da sa Desingericom više neće biti saradnje. 

Mislim da neće biti dalje saradnje među nama, ako mene pitaš. Nas dvojica smo sada u okej odnosima, još uvek nastupamo zajedno. Promenile su se neke stvari u odnosu na početak naš. Na početku smo svaki dan po pola dana bili zajedno, a sada je drugačije, ni ne viđamo se toliko više. Zastili smo se odnosa jer smo dva i po meseca za vreme letnje sezone biti zajedno. Ja trenutno imam u planu da radim svoje tri solo pesme. Da li ćemo nastaviti u budućnosti zajedno da radimo ne znam, mnogo tu pitanja ima sada - rekao je Pljugica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading