KREĆE RAT DESINGERICE I PLJUGICE: Despiću prekipelo, žestoko razvezao jezik: ZAPOSTAVIO SAM PORODICU, DOK JE ON SPAVAO!

Autor:

Zabava

09.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragomir Desipić Desingerica brutalno odgovorio na Pljugicinu izjavu da više neće sarađivati!

KREĆE RAT DESINGERICE I PLJUGICE: Despiću prekipelo, žestoko razvezao jezik: ZAPOSTAVIO SAM PORODICU, DOK JE ON SPAVAO!

Foto: ATA Images

Dragomir Despić Desingerica oglasio se nakon što je Luka Bjelović Pljugica rekao da više neće biti saradnje između njih. 

- Rekao je kako njemu odgovara, stvari koje nisu istina. Ako je hteo da priča o tome, mogao je da kaže kako stvarno jeste, a ne da priča u svoju korist. Druga stvar, kad on bude sedeo od početka do danas za kompom i radio pesme i edit za spotove, radio sve, a ne bio kod kuće da spava, onda će se nešto i pitati, jer sam ja taj koji je sedeo noćima i danima i radio, a porodicu sam maksimalno zapostavio zbog karijere, dok je on spavao - počeo je Despić.

- Mnogo sam realan i ispravan lik i ne radim krindž stvari, ne prikazujem ljudima nešto što nisam. Taj dečko priča o cepanju majica, a nikad nijednu nije pocepao! Ježim se takvog krindža iz emisije, meni se želudac okreće... Nemaju na profilu veću krindž emisiju od te - zaključio je za Telegraf.

Republika

Foto: ATAImages

Desingerica i Pljugica svađa

Podsećamo, Pljugica je u jednom podkastu rekao da sprema tri solo pesme i da misli da sa Desingericom više neće biti saradnje. 

Mislim da neće biti dalje saradnje među nama, ako mene pitaš. Nas dvojica smo sada u okej odnosima, još uvek nastupamo zajedno. Promenile su se neke stvari u odnosu na početak naš. Na početku smo svaki dan po pola dana bili zajedno, a sada je drugačije, ni ne viđamo se toliko više. Zastili smo se odnosa jer smo dva i po meseca za vreme letnje sezone biti zajedno. Ja trenutno imam u planu da radim svoje tri solo pesme. Da li ćemo nastaviti u budućnosti zajedno da radimo ne znam, mnogo tu pitanja ima sada - rekao je Pljugica.

Republika

Foto: ATAImages

Desingerica i Pljugica svađa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading